II prírastok v zbierke Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
ˇAno, už sme sa začali vyzúvať, ale vtedy to bolo iné. Od toho miesta, kde je fotené sme išli pešo na biele skaly- pár km, ale nepočítali sme so snehom po kolená. Po návrate som mal mokré bagandže a tak som sa vyzul a dal som si sušiť ponožky na stredový tunel pri kúrenie. A prišiel som na to, že vyzúvať sa do auta je výborný nápad. Zaberať tomu nedávame, tak sa to zamazalo za dlhú dobu.
To mate to auti bez papierov ,ze nevidno znacky ?Inac vazne super ,najprv autom pobehat po lese ,zasrat ho jak hovado a potom lestit pol dna
btw treba zavarit diferak ,ak s tym chcete po takom bahne jazdit
btw treba zavarit diferak ,ak s tym chcete po takom bahne jazdit
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
oni ked to auto zasvinia potom maju väcsiu radost z dobre urobeneho lestenia.keby mali lestit normalne zaspinene auto to by sa im asi neratalo
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Kurva vy ste rypáci Keď to zajebeme, tak to treba umyť. Auto s papiermi nemáme žiadne- nevedieme.Vodičáky nápodobne. Už mám 20 a ešte nebolo kedy, ale plánuje sa A po bahne nebeháme naschvál, nemôžeme za to, že nestihlo uschnúť. Zavárať sa diferák nebude a ani iné prasačiny na tom aute vykonané nebudú.
P.S: Ak máte niekto modrý maják aj so sirénou z čias socializmu a zavadzia vám, ponúknite. Potrebujeme
P.S: Ak máte niekto modrý maják aj so sirénou z čias socializmu a zavadzia vám, ponúknite. Potrebujeme
Tento víkend chceme Nikolu zaviesť k Doktorovi na dvor nad jamu a opraviť spojku a vymeniť predné brzdové hadice.
Keď sme do auta hodili panel na rádio,chcel som zaradiť spiatočku a nešlo to. Tak som naštartoval a skúšal, zase sa nedalo. Jednotka takisto. Po chvíli šlapania na spojku sa to násilím podarilo. Minulý víkend som skúšal taktiež, potrebovali sme vedieť, či na tom dôjdeme k doktorovi a išlo zaradiť pekne, tak dúfam, že šťastne dôjdeme.
Keď sme do auta hodili panel na rádio,chcel som zaradiť spiatočku a nešlo to. Tak som naštartoval a skúšal, zase sa nedalo. Jednotka takisto. Po chvíli šlapania na spojku sa to násilím podarilo. Minulý víkend som skúšal taktiež, potrebovali sme vedieť, či na tom dôjdeme k doktorovi a išlo zaradiť pekne, tak dúfam, že šťastne dôjdeme.
urcite je chybna spojka? neskrta vam to o panel radia?
ale ked si spominam na to tvoje radenie, tak asi fakt bude mrtva spojka
a moje vytahovanie stromov z lesa jej asi tiez neprospelo
ale ked si spominam na to tvoje radenie, tak asi fakt bude mrtva spojka
a moje vytahovanie stromov z lesa jej asi tiez neprospelo
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4