Majov kombál II - Legenda pokračuje
Moderátor: Moderátoři
aaaale, trochu som si potreboval zaoffroadit aj kombikom a takto to dopadlo. Nuz znizil som to az prilis, ale celkom pekny kus to slo po bruchu, oral som akurat zadnym stabilizatorom.
A takto to vyzeralo po tom co ma chcel vytiahnut kamos a pridal tomu nejak vela a celeho ma zahadzal blatom a snehom. TOTO JE NIC, keby ste boli videli interier. Mal som stiahnute predne okna lebo som cez celne sklo nic nevidel a kedze sme mali medzi sebou 1,5m gurtnu nechcel som do neho vrazit
sedacky som vymenil, hentie sa mi ani nechcelo tepovat, zbytok auta som musel najprv vyhadzat lopatov a potom vytepovat a dokonca vywapokovat. Aj na zadnom skle bolo 10cm blata. Ale odvnutra
Najvacsi extremista klubu? To snad nie, teraz sa niektori budu snazit ma tromfnut
A takto to vyzeralo po tom co ma chcel vytiahnut kamos a pridal tomu nejak vela a celeho ma zahadzal blatom a snehom. TOTO JE NIC, keby ste boli videli interier. Mal som stiahnute predne okna lebo som cez celne sklo nic nevidel a kedze sme mali medzi sebou 1,5m gurtnu nechcel som do neho vrazit
sedacky som vymenil, hentie sa mi ani nechcelo tepovat, zbytok auta som musel najprv vyhadzat lopatov a potom vytepovat a dokonca vywapokovat. Aj na zadnom skle bolo 10cm blata. Ale odvnutra
Najvacsi extremista klubu? To snad nie, teraz sa niektori budu snazit ma tromfnut
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak vezmeš kombika, já 05ku a pojedem zaoffroadit Tohle je fakt výzva k překonaní
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Zkřížíme-li největšího extremistu Ladaklubu a hovado, vznikne Majo...
Majo, já ti to řikam furt, že jsi šílenej....
Majo, já ti to řikam furt, že jsi šílenej....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
To ovsem na veci nic nemeni ze chlapec potrebuje doktoraLuděk Musil píše:Pozn. moderátora: chlapci - to už by stačilo, ne?
Kdo z Vás by takový věci odzkoušel na svým autě? Já osobně pokládám Maja spíše za novátora, vynálezce, ... a před jeho pokusy hluboce smekám .L.
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Takže kdy přijedeš do Brna ?
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.