Občas neni problem něco naměřit, když víš kolik chceš naměřit a taky bacha: při vyšších rychlostech se čas zpomaluje, myslim že se tomu říká teorie relativity
Prosím, co je to za hudbu? Pošli název. Díky. Úplně se to k tomu supr hodí. Je to takový super jak se tam mění ty výstřižky, modely a do toho taková pohodová hudba s tím pískáním. Fakt dobrý.
lada time is comming...
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
Nechci ti kazit radost Atexi, ale takovejch, co tvrdili, že jim to dělá stovku za deset tu už pár bylo a nikdo z nich to na srazu nedokázal. Když se domluvíš s někym, kdo má 110-ti koňový(81kw) TDíčko od VW(těch je všude celkem dost) a ve férovym a předem domluvenym sprintu ho na tu stovku uděláš, tak ti pak budu věřit.
To LADALOVER: To pískání je Peter Bjorn and John - Young folks.
red hood je jedno ci to ma motor naftovy alebo letecky a nahon na blatniky proste to tdi co pise paja chodi na stovku za 10sekund, preto mu ho odporuca nech s nim skusi sprint ked bude s nim tak ano jeho 1,6 chodi za 10sekund...
nie je jedno s akym auto dosiahnes tych 10 sekund? ci benzin dizel vodik alebo plyn?
[ Komentář přidal: Luděk Musil: út duben 08, 2008 09:45 ]
Správná poznámka! L.
Atex píše:tak dneska sme s kamosem namerili zrychleni z 0-100km/h a vyslo nam zhruba 10s, takze to auto nejede az tak spatne..
To uz si postavil aj na 2 Webre ?
Ja mam 100KW/136PS a z 0-100 to trva 9,9sec papierovo a to je uz aj citit ,takze realne tak +2sekundy si daj k tomu casu ,co si nameral
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
Nechci tu rozpoutávat nějakou debatu a ani netvrdím že Atexové zrychlení je pravda, nebo ne, ale je třeba si uvědimit, že nezáleží jenom na výkonu motoru. Můžete vedle sebe postavit úplně stejné auta a každé může mít jiné zrychlení, protože jeden šofér to umí a druhý třeba tak moc ne. Mám v živé paměti sprinty v Příbrami, kde mi Méďa pů ujel při každé jízdě a to jsme měli oba 1,5ky. A jestli mě paměť neklame, tak se nakonec umístil celkem vysoko. Našel jsem výsledkovou listinu a skončil 4. Nechal za sebou i 1,7ky. Takže je třeba brát v úvahu i tady toto.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.