Sak on to Cmelak taky myslel ze srandy.Pool píše:To jsi trochu přehnal ne? (myslel jsem že trochu humoru neuškodí...)čmelák píše:no jasne a keby si to tam nasel ty hovado tak to urcite vrat hnup

Moderátor: Moderátoři
a co to hadzanie, ti e predne kolesa?uz si to poriesil?chalmo píše:to som rad, lebo to posledne auto bolo moje a uz som mal chvilu pocit ze sa chysta nejaky linch... nebol som dost dlho na nete, akoze leto a cestovanie tak som si to precital az dnes! ale vazne aj ked to mozno nebolo uplne treba avetko jazdi o dost lepsie aj tichsie... /dik samozrejme Ludkovi a Markovi/
dal som vymenit pravy cap riadenia ale aj tak to bola len poskodena lava predna pneu- bublina jak hovado!, teraz jazdim na rezerve a je to uplna pohoda!!!Myso píše:a co to hadzanie, ti e predne kolesa?uz si to poriesil?chalmo píše:to som rad, lebo to posledne auto bolo moje a uz som mal chvilu pocit ze sa chysta nejaky linch... nebol som dost dlho na nete, akoze leto a cestovanie tak som si to precital az dnes! ale vazne aj ked to mozno nebolo uplne treba avetko jazdi o dost lepsie aj tichsie... /dik samozrejme Ludkovi a Markovi/