Sak on to Cmelak taky myslel ze srandy.Pool píše:To jsi trochu přehnal ne? (myslel jsem že trochu humoru neuškodí...)čmelák píše:no jasne a keby si to tam nasel ty hovado tak to urcite vrat hnup
Seřizování v Trnavě - ztráty a nálezy
Moderátor: Moderátoři
Myslim si že jedinej komu tady přeskočilo je čmelák.
Nevim jestli mají slova jako hovadoˇči hňup na slovači stejnej význam jako tady v čechách,ale pakliže ano tak teda docela čumím.
Chápu že je nemilé pakliže se stratilo Luďkovi nářadí ale tohle je teda docela darda.Čmelo,nemyslíš?
Nebo každej kdo se z nějakejch důvodů nedostal do Trnavy je hovado?
Vyjadřuji se jen proto že ta poznámka od Poola byla velice trefná a pakliže by ji sem nenapsal on tak bych ji sem zcela určitě napsal já,jelikož je zcela ve stylu mojeho vječně urejpanýho humoru.Takže čmelo laskavě se prober anebo dostaneš v Bechyni 25 na holou.
Nazdar Stenly
Nevim jestli mají slova jako hovadoˇči hňup na slovači stejnej význam jako tady v čechách,ale pakliže ano tak teda docela čumím.
Chápu že je nemilé pakliže se stratilo Luďkovi nářadí ale tohle je teda docela darda.Čmelo,nemyslíš?
Nebo každej kdo se z nějakejch důvodů nedostal do Trnavy je hovado?
Vyjadřuji se jen proto že ta poznámka od Poola byla velice trefná a pakliže by ji sem nenapsal on tak bych ji sem zcela určitě napsal já,jelikož je zcela ve stylu mojeho vječně urejpanýho humoru.Takže čmelo laskavě se prober anebo dostaneš v Bechyni 25 na holou.
Nazdar Stenly
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
to som rad, lebo to posledne auto bolo moje a uz som mal chvilu pocit ze sa chysta nejaky lynč
... nebol som dost dlho na nete, akoze leto a cestovanie tak som si to precital az dnes! ale vazne aj ked to mozno nebolo uplne treba avetko jazdi o dost lepsie aj tichsie... /dik samozrejme Ludkovi a Markovi/
... nebol som dost dlho na nete, akoze leto a cestovanie tak som si to precital az dnes! ale vazne aj ked to mozno nebolo uplne treba avetko jazdi o dost lepsie aj tichsie... /dik samozrejme Ludkovi a Markovi/
Naposledy upravil(a) chalmo dne stř srp 24, 2005 16:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
a co to hadzanie, ti e predne kolesa?uz si to poriesil?chalmo píše:to som rad, lebo to posledne auto bolo moje a uz som mal chvilu pocit ze sa chysta nejaky linch... nebol som dost dlho na nete, akoze leto a cestovanie tak som si to precital az dnes! ale vazne aj ked to mozno nebolo uplne treba avetko jazdi o dost lepsie aj tichsie... /dik samozrejme Ludkovi a Markovi/
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
dal som vymenit pravy cap riadenia ale aj tak to bola len poskodena lava predna pneu- bublina jak hovado!, teraz jazdim na rezerve a je to uplna pohoda!!!Myso píše:a co to hadzanie, ti e predne kolesa?uz si to poriesil?chalmo píše:to som rad, lebo to posledne auto bolo moje a uz som mal chvilu pocit ze sa chysta nejaky linch... nebol som dost dlho na nete, akoze leto a cestovanie tak som si to precital az dnes! ale vazne aj ked to mozno nebolo uplne treba avetko jazdi o dost lepsie aj tichsie... /dik samozrejme Ludkovi a Markovi/