2103 - Jahůdka - lahůdka
Moderátor: Moderátoři
No to teda nevím. Jestli myslíš nějaké nové v obchodě, tak u nás asi moc nepochodíš. Slyšel jsem ale, že naši bratia Slováci zavedli znovu parkovací zóny s park. kotouči (nevím jestli celostátně, nebo jen tuším v Prešově???), takže z toho vyplývá, že by tam měly být k dostání. Ještě bych se mohl podívat na chalupě v bednách, jestli tam něco nenajdu ještě z doby, kdy táta jezdil Octávií.Víťa píše:Dají se někde splašit ty parkovací hodiny?
Karlíku, tažný asi nechám. 1. se mě nechce ho demontovat, likvidovat dráty a zaslepovat otvory pro šrouby; 2. tvoří ochrannou bariéru; 3. můžu ho někdy ev. použít; 4. je dobové. Rozhodně ale nemíním tahat vlek s míchačkou, cihlama a překlady, abych dokonale vystihnul tehdejšího člověka - budovatele.
Gumy na ježdění už řeším. Sice se dá i na těchto, ale jednak už to opravdu není pro jejich tvrdost moc bezpečné, hlavně za mokra, a navíc jsou původní gumy dlouhým postáváním trošku oplacatělé a snižují tak komfort jízdy. Původní ale určitě nevyhodím. Ty zbydou jako dobové příslušenství.
S proběhem máš samozřejmě pravdu. Rozdíl ve způsobu provozu určitě nějaký je. Ty moje předchozí poznámky byly jen takové záchvaty puntičkářství a opatrnictví.
Na druhou komoru jsem snad ještě ani nejel. Ono to ani nejde, protože se mě motor jeví jako nezajetý. Když jsem odjížděl od původního majitele, tak to jelo max 80. Až postupně cestou se začalo chtít motoru jít i trošku do otáček, takže kousek od Brna už se dalo jet i lehounce přes 100. Kdyžbych hodně chtěl, tak by to jelo i víc a hned zkraje, jenže by to byla pro motor zbytečná rasovina. Jel jsem tak, jak jsem cítil že to motoru vyhovuje. Navíc jsem nikam nespěchal a kochal se projížďkou. U tohoto auta bezezbytku platí slogan Miloše Kopeckého: "S pěkným vozem se jezdí pomalu a rozvážně, protože je co ukazovat, ale s ošklivým autem se jezdí zpravidla rychle. Efekt rychlosti totiž upozadí nevzhlednost."
M150: klidně pošlu, není problém. A použitím fotky budu jen potěšen. Postupně jak sem budu přidávat další a nějaká se Ti bude zase líbit, tak klidně řekni.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Musí to jít koupit, když i u nás jsou na to parkovištěHurikán píše:Jestli myslíš nějaké nové v obchodě, tak u nás asi moc nepochodíš
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Jó? Tak to jsem snad ještě neviděl. Aspoň u nás ve štatlu a okolí nic takového není.Laďuša píše:Musí to jít koupit, když i u nás jsou na to parkoviště
Tak aktuální info. Tento víkend jsem opět pilně pracoval. Na řadu přišel celý interiér. Byla to práce tak akorát na dva dny. Už se blížím do finále.
Tož přidám zase nějaké to foto:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, jak se na foru dozvídáš pořád nový informace...
Kua, ten interiér, to je neuvěřitelný... :slint: :závist: :stres:
Kua, ten interiér, to je neuvěřitelný... :slint: :závist: :stres:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To není pro potěchu oka to je k na......ní a ....skvěly výkon. Obcházel bych to obloukem abych tomu neublížil .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Bez komentáře je to masakr na tyhle fotky jsem čekal jsem interiofil
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990