postranní větračka
Moderátor: Moderátoři
postranní větračka
nevite nekdo jak mam opravit vetracku ? Je nahore asi trosku ohnuta ven a pouka mi tam a taky prsi a nechci to ohnout nebo ulomit dekuji predem
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš trojúhelníček, tak pochybuju, že by se dal nějak ohnout. Je v něm dost velký těsnění, většinou ztvrdlý, fouká tam skoro každýmu. Já to vyřešil výměnou oken za 2104
Pokud to máš opravdu ohlý, máš nejspíš ohlý i dveře po nějaký bouračce (nebo vykrádačce?), to víš líp ty než já, jak to vypadá
Jinak trojúhelníček ti klidně dám, mám ho ale bez skla
Pokud to máš opravdu ohlý, máš nejspíš ohlý i dveře po nějaký bouračce (nebo vykrádačce?), to víš líp ty než já, jak to vypadá
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
ja mam zas skla bez trojuhelnicku. jeste asi nepouzity. jsou k nim i origo klicky. na bratrovym jsou trojuhelnicky oba uz vypaceny. hruza jak tam fuci. okna z hranatyho to nastesti jistej
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
to vse mam krom skel ve dverich z 07dmatej píše:Jo, to je podstatná věc - pokud bys dával okna z hranatýho, tj. bez trojúhelníků, potřebuješ k nim i jejich kladky a kličku (resp. mechaniku pod ní).
Někde na foru jsem psal návod, hledej
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Miichaal
- Kontaktovat uživatele:
pozor...vlastní blbostí při demontáži jsem ho ohnul takydmatej píše:Jestli myslíš trojúhelníček, tak pochybuju, že by se dal nějak ohnout. Je v něm dost velký těsnění, většinou ztvrdlý, fouká tam skoro každýmu. Já to vyřešil výměnou oken za 2104