Lionolův VAZ 2103 - LADA III.
Moderátor: Moderátoři
Moc pěkný, gratuluju k dobré koupi. Jen si říkám, kam až ve svém mega nadšení půjdeš, kolik pěkných aut ještě vykoupíš a jestli tvoje zapálenost za rok, za dva nepoleví ... Neber to nijak zle. Osobně jsem došel k závěru, že je to strašně pěkný, ale raději se budu starat o jedno, max. dvě auta, které se budu snažit udržet v perfekt stavu. Než skákat od jednoho k druhýmu a nakonec mít dilema, se kterým vlastně pojedu. Ooo-) Vím o čem mluvím.
Lionole, závidím Ti. Já když nedávno doma oznámil, že se žigulík v garáži ještě zcela nerozpadl a zase bude letos jezdit, dostalo se mi zcela jiné odezvy
Ještě k těm typům: Mám pocit, že tak do půlky sedmdesátých let se používaly kvalitní díly. Pak to začali strašně šulit. Znám lidi, co žigulíka považují za poruchový krám. Ale ten můj stařičký, ještě když jsem ho kdysi aktivně používal, prakticky nikdy nezazlobil, ač chudák skoro žádnou údržbu neměl.
Ještě k těm typům: Mám pocit, že tak do půlky sedmdesátých let se používaly kvalitní díly. Pak to začali strašně šulit. Znám lidi, co žigulíka považují za poruchový krám. Ale ten můj stařičký, ještě když jsem ho kdysi aktivně používal, prakticky nikdy nezazlobil, ač chudák skoro žádnou údržbu neměl.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
No my máme s manželkou každý svojí corollu (já modrou, ona červenou) takže o vození to není. Jenom jak ona tvrdí "je ten žigul strašně hnusně hranatej"....
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Petra sa nestažujeŠtěpán Getsko píše:To znám...Ty báby tomu prd rozuměj...Jimmi píše:Jenom jak ona tvrdí "je ten žigul strašně hnusně hranatej"....
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Moje řečŠtěpán Getsko píše:...ty báby tomu prd rozuměj...
A to ještě do toho kecaj to, že prej ten zadek je stejnej jako předek a že kola jakoby utekli z pod karosérie dopředu, a že zadek je nějakej jakoby roztavenej od slunce a steklej...
Ale blbá koktávka je prej hezká a lepší, ale přitom ani nevědí, jakej je rozdíl mezi kolem a volantem...
ps: A poprosím adminy, aby tohle otéčko přesunuli do poklábosme pod titulem Ženský a LADA
Ale blbá koktávka je prej hezká a lepší, ale přitom ani nevědí, jakej je rozdíl mezi kolem a volantem...
ps: A poprosím adminy, aby tohle otéčko přesunuli do poklábosme pod titulem Ženský a LADA
Další je v Jedovnici Tome Ješte letos...........
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984