Neobvyklé příhody- různé
Moderátor: Moderátoři
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem na vlastni kuzi zazil need for speed undergroun II projizdel jsem auticko jen tak, a v takove neosidlene oblasti jsem na razil na trojkoveho krasne natuneneho golfa, blikl na mne dalkovyma a zustal stat u kraje cesty.. tak jsem se otocil a jel za nim, uz sem se k nemu blizil a on se rozjel. Chvili jsme jeli pomalu za sebou, na delsi rovince na mne blikl vystraznyma a z jeho chromovane dvojite koncovky zacal buracet mohutny zvuk motoru. Jeli jsme takhle pres dve vesnice, lidi na nas mavali (zhruba 80km/h pres vesnici) a v basce na mne opet blikl a zajel na parkoviste.. jel jsem kolem nej pomalu, jen jsme na sebe mavli a kazdy jel svou cestou.. No mozna mi chtel dat cenu za vyhru (nebo prohru?), krasny zazitek, doufam ze me nekdo takhle vyzve az budu mit hotovy novy motor
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Křečík Barbuška
- Křečík Barbuška
Zase nebuďme tak hnusní, dnes bylo opravdu krásně a kdo mohl tak vylezl ven a pěkné zážitky šly ruku v ruce s pěkným počasím. Já třeba dnes málem dostal málem infarkt, když jsem těsně po obědě, při jehož příležitosti jsem se přežral, vytáhl svou obézní postavičku ven na kolo. Tak proč by si Atex nemohl zašpásovat s Golfíkem, jsme přeci lidé.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
no ja jsem to nebral jako frajerinu ze jsme jeli treba osmdesatkou pres vesnici, jako taky z toho nemam velkou radost.. ale vzalo mne to ze me vyzval, vyznelo mi to jakoze "novy tuning vs. stary tuning", mel jsem z toho fakt dobry pocit, jeste jak ti lidi na nas mavali, teda spise ti mladi, ja jsem si jeste osolil poradne hudbu takze nas slo vsude slyset
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
...pripomina mi to prvy majAtex píše:lidi na nas mavali
neboli to skor babky, a nemavali vam motykami
.....inak fakt konecne bolo pekne, ja som tiez vycisti a premazal bicykle a hor sa na vyjazd, este stale ma rit boli. ale co nejake tie prve desiatky km treba pretrpet. Ja som si vytipoval trasu, z toho prvy usek isiel priamo po I./50 v nadeji, ze je nedela, budu prazdne cesty......hovno makove, blavaci ako vzdy predvadzali stahovanie narodov, lietali okolo mna jak sarkani, obcas aj nejaka motorka, oproti kamion, ked ma ofukol skoro som zletel z cesty....Asi po 5 km som to vzdal a odbocil na polne cesty. v niektorich dedinach sa hral "ligovy" futbal, tak som mal sam pre seba dovod spravit si pauzu Pekny den za nami. Este aj ten cas posunuty, hned je lepsie na tom svete.....snad bude bez dazda viac ako dva dni
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
mě se stalo vloni v pardubicích na křižovatce u tesca-stojím na červený a najednou drrrc-za mnou chlápek v oktávce nedobrzdil a postrčil mě tak půl metru dopředu-vylezu z auta že mu nadám co mě votlouká a čumim v ruce mobil a ani se neomluvil-tak jsem otevřel dveře u oktávie vzal jsem mu ten mobil a šlápnul na něj chlapík se nezmohl ani na slovo-protože mě postrčil podruhý poprvé to bylo o křižovatku dřív-u zimního stadionu
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
....no u mna by tak lahko neobisiel, dokonca sa obavam, ze ten druhy krat by sa to uz nestalo. namontuj si gulu, sice by ju nevidel ked telefonuje, ale aspon si rozmlati predok....inak je to sila 2 x po seberosta píše:mě se stalo vloni v pardubicích na křižovatce u tesca-stojím na červený a najednou drrrc-za mnou chlápek v oktávce nedobrzdil a postrčil mě tak půl metru dopředu-vylezu z auta že mu nadám co mě votlouká a čumim v ruce mobil a ani se neomluvil-tak jsem otevřel dveře u oktávie vzal jsem mu ten mobil a šlápnul na něj chlapík se nezmohl ani na slovo-protože mě postrčil podruhý poprvé to bylo o křižovatku dřív-u zimního stadionu
To moje tažný na bílé 05 již hrdinně zbořilo 3 jiná auta. Vždycky nedobrzdili. A pokaždé to byla u nich ta samá písnička: nárazník a světlo v háji, ohnutá kapota, provalený chladič durch a ještě nějaké další drobnosti. Na 05 to odneslo pouze prohnuté zadní čelo a zdeformovaný nárazník posunutý dovnitř. Obojí jsem opravil velkým kladivem a nárazník vytáhnul s pomocí řetězu o strom. Oprava nic moc, ale stejně nemá cenu to moc šolichat, protože při mém km proběhu je vždy jen otázkou času, kdy někdo další nedobrzdí.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmm - asi bych upřesnil definici TZ:
Odnímatelné TZ je takové, které lze demontovat bez použití nářadí
Pevné TZ je takové, které buď nelze sejmout vůbec (je přivařeno) nebo lze sejmout za použití nářadí (je na dvou šroubech M12).
Osobně si myslím (delší čas jsem se touto problematikou nezabýval), že dosud se vyrábí oba typy TZ a to podle druhu/modelu/značky vozidla.
Jinými slovy: na některé vozy nelze (konstrukční důvody) namontovat odnímatelné TZ. L.
Odnímatelné TZ je takové, které lze demontovat bez použití nářadí
Pevné TZ je takové, které buď nelze sejmout vůbec (je přivařeno) nebo lze sejmout za použití nářadí (je na dvou šroubech M12).
Osobně si myslím (delší čas jsem se touto problematikou nezabýval), že dosud se vyrábí oba typy TZ a to podle druhu/modelu/značky vozidla.
Jinými slovy: na některé vozy nelze (konstrukční důvody) namontovat odnímatelné TZ. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Obě se dělají 100pro, teď jde o to, jak to mají vymyšlený naši bratia
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás