ladušo ty neváhej a vyhlížej kolonu a připoj se k ní ale čekej radši někde kousek dál od silnice aby ti nějakej vyraženej patník nebo odlítnuvší chodec nerozbyly ladnou
No co, tak by na tom byla jenom o trošku hůř, než je teď
Tak pokud bych měl k dispozici ňákej časovej údaj o průjezdu Klatovama, tak vyhlížet budu, konečně stačilo by mě koukat z okna
Ale z připojení nebude nic, ňák se mě to nehodí moc do krámu......
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Né, klucí, fakt ne.... třeba možná za rok, ale letos opravdu ne. Ale to vyhlížení od parkoviště klidně
Dva PoJeBy ze Skašova
jen ho nechte ať se bojí, mojí Nivu nechám řídit komukoliv a k Martymu si sednu já, už mám holinky nachystané.o takový adrenalin se připravit nenechám. Marty bereš mě?
Honza 21061 píše:...ono to vypnutí je také potřeba!
Já vypínam poněkud jinýma způsobama.... A právě tuten víkend se vypínat nebude, až pak
Dva PoJeBy ze Skašova
Nechci bejt zlej, ale na naše akce se vzpomíná i dýl... Teda na to, co si vzpomeneme
Dva PoJeBy ze Skašova
Nemluvim s Tebou... No jestli máš tedy "akci" na sobotu jinou a není to v učení, tak snad ani nejsi Ladista. 20 km od baráku takováhle akce a on si ji nechá ujít. Ale co, už nebudu přemlouvat.
Správně, nejsem Ladysta. Pochop, někdy člověk musí udělat rozhodnutí, který se leckdy ani jemu samotnýmu moc nezdají. Ale už je to tak, nemůžu bejt všude a proto je třeba vybírat. A já jsem si už vybral. Snad jindy
Dva PoJeBy ze Skašova
stav píše:jen ho nechte ať se bojí, mojí Nivu nechám řídit komukoliv a k Martymu si sednu já, už mám holinky nachystané.o takový adrenalin se připravit nenechám. Marty bereš mě?
to víš že tě beru holinky stejně nejspíš budou zbytečný