II.LETNÝ LADAZRAZ -TRNAVA-VlČKOVCE-stará cesta
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
-
- Kontaktovat uživatele:
To dakujem aj ja lebo finale mi akosi nevyslo. Totizto , ked som isiel zo zrazu pre sestru mi zacal kvapkat a dost husto olej . Ale hlavne , ze ma Lajdak doniesol domov(NESKLAMAL). Teraz ako stary pan odychuje v garazi a od zajtra sa mu idem pozriet a liecit chorobučmelák píše:este dakujem LADAbohu ze nam vyslo pocasie i ked prvu noc som prechladol na krize a teraz sa ledva hybem
Inac zraz bol super aspon aj , ked som dosiel na spanilu jazdu som sa citil peckovo .
Cmelo dakujem za ocenenie vyfuku
Jseš nechutně rychlej.Já to dávám teprve do kompla a rozesílám mailem a na veb to dám časem.V co nejkradčí době.Roman píše:Dalsie fotky z Trnavy prave Myso nahrava na http://www.ladaklub.com/myso/zrazy/trnava2
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
no já bych ctěl za sraz samozřejmě poděkovat Čmeldovi,ale hlavně MAJOVI za tu převodovku asi nemusím dlouho sáhle vykládat co se v Trnavě na silnici dělo....v Bechyni pak můžem dělat klidně GO motoru
cestou do Brna sem tu převodovku pěkně protáhl pětikvalt je super zvlášť když při 100km/h mám 3000otč
cestou do Brna sem tu převodovku pěkně protáhl pětikvalt je super zvlášť když při 100km/h mám 3000otč
sraz
Tak já jsem se vrátil dnes asi o půl sedmé večer. Jsem totálně unavenej, ale zažil jsem super víkend, při kterém jsem najezdil 670 kilometrů. Sraz neměl chybu. Snad jen malá sprška při velkém focení mě rozhodila, jinak i počasí vyšlo.
Výměna převodovky se promněnila v jednu z hlavních atrakcí. Spanilá jízda byla bezkonkurenční - Myšo a jeho uzávěrky super. Sledovat pohledy kolemjdoucích lidí byl největší zážitek... Focení v lomu cestou zpět bylo také velmi přínosné.
Díky Čmelo!!!
PS: Fotky dám na net zítra, teď to není technicky možné.
Výměna převodovky se promněnila v jednu z hlavních atrakcí. Spanilá jízda byla bezkonkurenční - Myšo a jeho uzávěrky super. Sledovat pohledy kolemjdoucích lidí byl největší zážitek... Focení v lomu cestou zpět bylo také velmi přínosné.
Díky Čmelo!!!
PS: Fotky dám na net zítra, teď to není technicky možné.
SalWador
- Křečík Barbuška
Dokonáno jest! Fotky z Trnavy jsou zde http://www.trnava2.wz.cz , nechal jsem to v maximálním rozlišení, tak prosím modemisty za odpuštění.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Jozef Matuška
II.LETNÝ LADAZRAZ -TRNAVA-VlČKOVCE-stará cesta
Tak ja sa tiež pripájam poďakovanie patrí hlavne organizátorovi za program akcie aj za vybavené počasie, páčilo sa nám boli sme prvý krát prídeme aj nabudúce. P.S. Holke sa páčila hlavne spanilá jazda a uplne v šoku bola ked Myso uzatváral cestu.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Musíš se dívat na stránku http://www.trnava2.wz.czexpa píše:Koko Loko .. mas asi chybu na webu (
Teda aspoň mě to pod IE funguje vpoho. L.
Naposledy upravil(a) Luděk Musil dne pon srp 08, 2005 12:10, celkem upraveno 1 x.
- Křečík Barbuška
Zkus znova, možná měli na webzdarma potíže, vůbec mi to nešlo naflákat přes FTP, takže jsem to posílal po souborech což mne dost deptalo. Jsou to tak stupidně udělané stránky, že musí chodit i mimo IE.expa píše:Koko Loko .. mas asi chybu na webu (
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne pon srp 08, 2005 13:46, celkem upraveno 2 x.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto