Zdravim Ludku,Luděk Musil píše:Šemíku - tohle je jednoduchý a snadno opravitelný autíčko ..... žádnej elektronikou, hydraulikou a kdovíjakouještěikou nacpanej šaran ....
Sorry - ale nedalo mi to .
Jsem rád, že jsi se přidal do této bandy "ne zcela zdravých" človíčků. L.
v poho, neomlouvej se. Vse ma sve klady i zapory. Je fakt ze obrazne receno, vymenit zarovku ve dvojkovym Sharanu je podobne slozity ukon jako generalka motoru v Lade
Ale neda se to samo pausalizovat. V Lade bych zase tezko objel Italii a Sicilii dolokla a jeste se v ni s rodinou luxusne vyspal, nebo v ni prestehoval lednicku se sedaci soupravou najednou a podobne. Sharan je nacpany vymozenostma, ktere bezvadne pomahaji, ale zase mohou porouchat. V Lade je to zase mene komfortu, ale take mene oprav a poruch. Jak rikam, kazde faro ma neco do sebe. Ale je fakt, ze u takovyho auta jako je Lada to bez srdecniho pristupu nejde, nebo aspon ja si to neumim predstavit.
Sqely na tech autech a potazmo na techto klubech je sqela parta lidi se stejnym zajmem. U nas na http://sag.vw-club.cz to funguje uplne stejne. Moderuji nasi sekci Sharanistu a mame tam stejne sqelou bandu nadsencu do stejnych aut a delame srazy akce a hospudky a pod. A vovovovovovo tom to je