Adam III
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Výborně!
No a já toho hned zneužiju a jestli by Ti to nevadilo, přibalím jako odměnu za účast prahové lišty a 2 kardanové křížky pro Vašátorovu Oranžádu. 
Jinak když už jsem v tom psaní, na příští pražské schůzi by se pokud možno mělo domluvit pár detailů ohledně toho. Doufám, že pojede jako obvykle i Radek s Cavemanem- dosud se nehlásí a ještě i mně chybí jedno potvrzení o účasti.
Ale na to je ještě dost času!

Jinak když už jsem v tom psaní, na příští pražské schůzi by se pokud možno mělo domluvit pár detailů ohledně toho. Doufám, že pojede jako obvykle i Radek s Cavemanem- dosud se nehlásí a ještě i mně chybí jedno potvrzení o účasti.

Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
tak já se hlásím ke zličínské koloně jestli se teda něco nestane.
a tak nějak jsem se kochal tankáčem kterej je tam po ruce a dovolil jsem si vymyslet takovej okruh asi pět kiláčků ůpravy povoluju
a dokonce jsem vytvořil mapu tak bych potom na místě doladil podrobnosti jestli mně stim teda nevyhodíte 
a tak nějak jsem se kochal tankáčem kterej je tam po ruce a dovolil jsem si vymyslet takovej okruh asi pět kiláčků ůpravy povoluju

- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Vše je bezva, jen mi nějak schází vynálezce Adama jako takového, Radek pražský. 

tel : 608048480
http://www.oleje-klatovy.cz
http://www.oleje-klatovy.cz
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Mně taky... Pokud se nepřihlásí, budu jako osamělý poddůstojník na molu, kterému nepřiplula jeho domovská loď, což byla pokaždé právě Niva "Caveman".
Bohužel na něj nemám aktuální číslo a ani nevím, jestli půjde vůbec na naši "Předadamovskou" schůzi. Snad jo a snad se i do té doby přihlásí na fórum...

Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno