Chladící soustava
Moderátor: Moderátoři
Mě z počátku pocvičily originál spony na hadicích - uvolňovali se. Skoro pokaždé na začátku zimy jsem objevil úbytek a pak louži. Když je to bez louže, je to blbé....
Radiátor jsem měnil taky.
Sk.
To vím, postupoval jsem stejně, nejdřív spony, pak vodní pumpa, pak topení- Zelvotron má ještě od toho topení účtenku.Jsem tady četl v poruchách Tvoje trable.Stačilo mi si přečíst, že Ti upadly plastový kolena u BRC a pak jsem nějak ztratil chuť k tomuhle autu. Vlastně i většinu hadic jsem si vyměnil, až na ty tlustý k termostatu.Skalouš píše:Mě z počátku pocvičily originál spony na hadicích - uvolňovali se. Skoro pokaždé na začátku zimy jsem objevil úbytek a pak louži. Když je to bez louže, je to blbé....
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
tak me napada, jak by se dalo "vylepsit" nejlepe chlazeni motoru? cerpadlo, chladic, sahara?
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Atex píše:tak me napada, jak by se dalo "vylepsit" nejlepe chlazeni motoru? cerpadlo, chladic, sahara?
Takéto otázky tu nedávaj prosím ťa. Pýtaj sa radšej kde je servis, koľko to stojí a pod. Ale nechcem sa tým dotknúť ľudí čo naozaj veciam rozumejú a nie len kecajú o ničom. No ja si myslí, že ak Lada pre vás nie je koníčkom, tak sa na ňu vykašlite, zo známych dôvodov.
Jasné, že som to nemyslel smerom ku Atexovi. Vyzerá to tak, že Atex ma pochopil, no ty nie. Na budúce sa budem snažiť písať jasnejšie. Tak sa na to vy..r. Keby aj každý mal Ladu z hocijakých dôvodov, je to jeho vec a ja do toho viac už ryť nebudem. Ale jednoducho neznášam len samé kritiky, mudrovanie o ničom. A vtedy napíšem čo napíšem.
Mám nápad, jak vyřešit problém s únikem kapaliny. Teda jen pro silný nátury.
V létě tam dolévej obyčejnou vodu, a v zimě se domluv s nějakým autoservisem, ať ti tam skladují vyměněnou kapalinu z jiných aut. Stejně ti brzy zmizí a navíc jim ji ekologicky zlikviduješ
Takhle to můžeš provozovat rok dva a pak si za ušetřené penízky koupit jinou
V létě tam dolévej obyčejnou vodu, a v zimě se domluv s nějakým autoservisem, ať ti tam skladují vyměněnou kapalinu z jiných aut. Stejně ti brzy zmizí a navíc jim ji ekologicky zlikviduješ
Takhle to můžeš provozovat rok dva a pak si za ušetřené penízky koupit jinou
Dodge Avenger 2.0 VVT