LADA 1500 Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
Takže včera sme boli zas zdeptaní. To že je problém zohnať niektoré náhradné diely úplne chápem. To že investujeme tisíce do výbavy garáže a naše investície boli zatiaľ vyše 50 000 a to ešte nemáme všetko potrebné náradie a na aute sme zatiaľ nič nespravili sme predpokladali. Ale to čo nás úPLNE PREKVAPILO bolo, že pomaly na každom rohu je predajňa FARBY - LAKY a v žiadnej nemali posratý acetón, to sa nám rozum zastavoval. A všade dokonca predávajúci tvrdil, že acetón je riedidlo C 6000 no to som sa divil, že niekto taký obchod vlastní a ani nepozná takýto základný rozdiel a snaží sa prehovoriť zákazníka, že má pravdu Nakoniec ho mali v pojebanom hypermarkete, no to je na smiech. Majú to v tej najbiednejšej predajni, kde by to človek ani nehľadal. Kvôli chirurgickým jednorázovým rukaviciam sme si tiež pobehali po meste. A to sme nechceli nič nezvyčajné, len bežné veci. Našťastie si vždy kupujeme potrebný tovar vopred a do zásoby, takže sa nám nemóže stať, že uprostred práce nám niečo dojde a aby sme ju dokončili, budeme musieť minimálne 2 dni zháňať a behať pocelom meste. Ako ja cez leto kvôli 5 litrovej pixli LAKÁRSKEHO TOLUÉNU alebo súprave CHS EPOXY
-
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, tak jestli už jsi se dal na to čuchání, tak bacha na oheň, zrovna dneska to bylo v televizních novinachLittle Red Riding Hood píše:..... no včera jsem to čuchal, hmmm dobrota to je.. už se těšim jak dnes budu čistit tlumiče..
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Acetón -čistý je oveľa silnejšie rozpúšťadlo a oveľa agresívnejšie.Majo píše:nuz ked by som robil v predajni farby-laky tiez by som ti toulen nepredal
este mi vysvetli aky je akozue rozdiel medzi acetonom a riedidlom C6000
Majo- musel by si, lebo by som ťa mohol za to udať A nie že nechceli, ale mali len vo fľaške a to bolo na riedenie farby na takú plochu málo Fetovanie je rovnako legálne ako alkohol
-