stěrače
Moderátor: Moderátoři
a nevadi jim to zahnuty sklo u spolujezdce? na feliciich sice nemame tydle sterace ale od bosche naky jiny a ty stiraj taky supr. uz sou tam pres rok
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
ja to kouma na oktavce a prijde mi, ze je v tom stejne pomerne "obycejna" gumicka, jen ten sterak je jiny, asi lepe doseda a ma tvar, ktery za jizdy uzije tlak vduchu k vetsimu tlaku na sklo. na oktace to zatim 16 000 km a pul roku stira opravdu dobre.Yellow01 píše:Nic jinýho na auto nechci. Tyhle stěrače jsou prostě bezkonkurenční. Ale chce to kupovat kvalitní, buď Bosch nebo Valeo. Cena sice vyšší, ale neexistuje, aby na skle zůstala kapka vody.Lucinka a Pavlík píše:máte někdo zkušenosti s těma moderníma celogumovýma stěračama co jsou na nejnovějších autech?
VAZ 2104 1.3 1989
Poměrně obyčejná gumička se fakt jen zdá. Je v tom uvnitř nějakej pružněj prvek, kterej ještě za pomoci přítlaku vzduchu přesně kopíruje sklo a stírá to naprosto parádně. Já sem kupoval na naší Vectru za 800 Kč a na skle nezůstane naprosto nic, žádný kapky, žádný čmouhy... A montuje se to v sérii na nový mercedesy, takže to už taky něco napoví. Ale fakt to chce koupit dobrou značku, nejlépe Bosch Aerotwin.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Valeo můžu také odsouhlasit, byly mi doporučovány, jsou i na služebáku a stírají relativně dobře. Zbytek problému bude spíše v přítlaku ramének, za což samotné lišty nemůžou...
Na Žigulu mám zn. Trico, také mají nějakou speciální směs, už asi rok a půl a nezměnily vlastnosti, neškrábou sklo, takže příště je asi pořídím zase, nebo zkusím Valeo. (až přestanou stírat, třeba za 4 roky? )
Na Žigulu mám zn. Trico, také mají nějakou speciální směs, už asi rok a půl a nezměnily vlastnosti, neškrábou sklo, takže příště je asi pořídím zase, nebo zkusím Valeo. (až přestanou stírat, třeba za 4 roky? )
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Křečík Barbuška
BOSCHe kolem 200Kč mi vydržely cca rok a půl, ale naštvalo mě u nich, že se nedá vyměnit gumka, pak jsem koupil jakési "gumkovyměnitelné" kolem 180Kč, po jedné zimě jsou výměny zralé, ale gumka na metry je levná .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Kalasnikov
- Kontaktovat uživatele:
Skus "ošahat" nějaký povoz konkurenční značky (TDi)
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Kalasnikov
- Kontaktovat uživatele:
Mi trochu prijde, ze po tech letech neni to samotne sklo uplne ok. Mi se treba pri urcitych podmikach delaji na skle takove nejake mapy ci co a pri osvetleni protijedoucim autem to neni nic moc. Zkousel to to kdysi pucovat lihem a cim vsim ruznym a nic dobreho sem nedosahl. Sterac setre rekl bych dobre, do sucha to bohuzel neni a to co zbyde se rozplizne do tech map
VAZ 2104 1.3 1989
Totéž pozoruju i na nových, nebo zánovních autech. Po silnicích tečou všelijaké srágory, ty se pak rozpatlají po skle... Chce to prostě kupovat kapalinu do ostřikovačů s efektem tekutých stěračů! Pak jsou výsledky mnohem lepší. Hm no, a taky promáznout občas klouby stěračových ramínek, to taky dělá zázraky.JmJ píše:Mi trochu prijde, ze po tech letech..........
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Doprucuju vymene gumky ale grafitove jsou trochudrazzsi ale vydrzi dlouho mel jsem je na nekolika autech a vzdy spokojenost nejvetsi
Lada (2101) Rasputin II http://www.stream.cz/video/320564-burnout-lada-2101
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si koupil nový stěrače, jsou to jakýsi zadní na ňákou západní věc, ale asi o 2 cm větší, než origo Nestírají špatně, ale přesně to, co popisuje JmJ, pozoruju a někdy i v docela brutální míře. Nemůžu se toho zbavit, ať to čistim, čim to čistim. A jednou se mi do toho eště okno zaprasilo čert ví čim a to bylo docela peklo v noci v dešti ject... Nikdy víc... A jako bonbonek mi (naštěstí) skoro na konci cesty stěrač odletěl
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Kalasnikov
- Kontaktovat uživatele: