II.LETNÝ LADAZRAZ -TRNAVA-VlČKOVCE-stará cesta
Moderátor: Moderátoři
Pánové, jestlipak si vzpomenete, kdo z účastníků loňské TRNAVY byl na místě první???!!!
Odpovím si sám - JÁ!!!
A jestlipak víte, kdo bude na místě první letos???!!!
Odpověď hledejte v následujícím kvízu.
(převodovka po repasi a výměně vadné přítlačné pružinky synchronizační vložky III. rychlostního stupně, nyní již opět ve vozidle, jež je po důkladné očistě s naplněnými nádržemi, plnou bojovou výstrojí a navigační systém stroje velí jediné místo - Trnava, Slovensko, sobota velmi velmi velmi brzy ráno).
Odpovím si sám - JÁ!!!
(převodovka po repasi a výměně vadné přítlačné pružinky synchronizační vložky III. rychlostního stupně, nyní již opět ve vozidle, jež je po důkladné očistě s naplněnými nádržemi, plnou bojovou výstrojí a navigační systém stroje velí jediné místo - Trnava, Slovensko, sobota velmi velmi velmi brzy ráno).
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Marek píše:Pánové, jestlipak si vzpomenete, kdo z účastníků loňské TRNAVY byl na místě první???!!!
Odpovím si sám - JÁ!!!
To je super jsem rad že tě tam uvidím.Jedu taky v sobotu ráno vyrážím kolem 4 hodiny ranní.
-
- Kontaktovat uživatele:
Viem je to na poslednu chvilu , ale do Trnavy to vypada, ze asi nepojdem tatkovy mam pomahat s domom. Grrrrrr. A pricom som sa cely tyzden hrajkal s Lajdakom. Montoval chladic oleja ktore my akosi nesadlo(to ma najviac stve ) Par mm aby sa dalo prikrutit ale jaa to vyriesim(dufam) a plus zopar veci(kozmeticke upravy), vymena oleja,vymena deklu na ventili za novy(stary som mal prasknuty).
PS:Majo na 1500 to sadne teraz ako rit na serbel.
PS:Majo na 1500 to sadne teraz ako rit na serbel.
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Tak nebuĎ srab a pojeď s náma dneska odpoledne. Na podvečerBA3 píše:Marek píše:Pánové, jestlipak si vzpomenete, kdo z účastníků loňské TRNAVY byl na místě první???!!!
Odpovím si sám - JÁ!!!
To je super jsem rad že tě tam uvidím.Jedu taky v sobotu ráno vyrážím kolem 4 hodiny ranní.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Z toho konkrétně nemusíš mít špatný pocit. Pokud někdo tvrdí že má auto O.K. tak lže. furt je co vylepšovat zlepšovat upravovat a tunit.zigulman píše:To ja dojedu tak mezi 9 a 10.Doufam ze to v pohode najdu. Uz se na vas lidi moc tesim bude to ma prvni navsteva srazu .Jen Lejdy jeste neni v takovem stavu v jakem ji chci mit
Lada Niva M:1/8,5
Ne jedu ráno to stačí, a asi tam budu do neděle.Pátrač píše:Tak nebuĎ srab a pojeď s náma dneska odpoledne. Na podvečerBA3 píše:Marek píše:Pánové, jestlipak si vzpomenete, kdo z účastníků loňské TRNAVY byl na místě první???!!!
Odpovím si sám - JÁ!!!
Tak chci se podekovat Cmelakovi, zvladol to ako sa patri.
Som nesmierne rad, ze som vas mal cest spoznat, ste perfektny "borci", superny ludia, nenormalny tim a co sa mi este velmi pacilo, ze sa sudrzite a tak si nezistne pomahate, to je krasne gesto inteligencie a ze to neni ze tuning zraz, kde kazdi ofrflava to druhe a snazi sa byt genialny, ale proste co uprava, to zmysel, abo elegantny prvok estetiky!
Piatok krasa, popili sme si, pokecali jak se patri, spanok bol drsny, jeste ze mi cmelak pomkol spacak, bo o stvrty rano jsem skoro zamrzol, rano som si dal budik na osmu a vy uz hore pacila sa mi aj finalna "spanila jazda" ktorou mi bolo ctou ju viest (az na borca z TT, ktoremu sa nepacila rychlost o ktoru si myslim slo najmenej) Mysak, to zablokovani silnice .. no bomba, skoro som sa zakukal do spataku. A taky dik Mysak za sprievodnu cestu po BA dialnicu.
Fakt moc dik! Majme sa krasne.
A to posledne, link na to malo foto co mi fotak dovolil:
http://fotky.azet.sk/album.phtml?&al=591354
Som nesmierne rad, ze som vas mal cest spoznat, ste perfektny "borci", superny ludia, nenormalny tim a co sa mi este velmi pacilo, ze sa sudrzite a tak si nezistne pomahate, to je krasne gesto inteligencie a ze to neni ze tuning zraz, kde kazdi ofrflava to druhe a snazi sa byt genialny, ale proste co uprava, to zmysel, abo elegantny prvok estetiky!
Piatok krasa, popili sme si, pokecali jak se patri, spanok bol drsny, jeste ze mi cmelak pomkol spacak, bo o stvrty rano jsem skoro zamrzol, rano som si dal budik na osmu a vy uz hore pacila sa mi aj finalna "spanila jazda" ktorou mi bolo ctou ju viest (az na borca z TT, ktoremu sa nepacila rychlost o ktoru si myslim slo najmenej) Mysak, to zablokovani silnice .. no bomba, skoro som sa zakukal do spataku. A taky dik Mysak za sprievodnu cestu po BA dialnicu.
Fakt moc dik! Majme sa krasne.
A to posledne, link na to malo foto co mi fotak dovolil:
http://fotky.azet.sk/album.phtml?&al=591354
VAZ 2107 ... kdyz milujes, neni co resit