pasta na montáž výfuku

Moderátor: Moderátoři

Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

JmJ píše:... se muze clovek slusne priotravit oxidem uhelnatym ...
Obdobnou zkušenost mohu potvrdit!
Sice to nebylo 30 minut a nebyla to díra mezi prvním a druhým dílem. Vezl jsem spolupracovníkovi bicykl z České do Tišnova (asi 15 km/15 minut) a měl jsem trošičku otevřený 5. dveře - skulina snad ani ne 10 cm. A bylo mi potom taky pěkně hnusně. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Jiri

Příspěvek od Jiri »

opravovat stary vyfuk pastou nebo bandaži co se da takhle koupit je na nic! ztrata casu...
Novy vyfuk nepotrebuje nic dotesnovat proste to musi sedet (no pravda u lady jsou s tim problemy...a než na to navarovat priruby, to je lepsi to dat do servisu ....:-)
vyfuk se da dobre opravit pomoci plechu 0,5mm pokud je dira v obvodu rezonatoru ( cely to obalit dalsi vrstvou plechu a omotat vazacim dratem...opravy trubek a mist svaru ..tam to nefunguje.... varit to nejde ani CO.....
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

všechno de...jen to nemá smysl vařit vzhledem k ceně nového dílu. Otec před 20ti lety udělal nerezovaj střední díl a zadní jen "obalil" nerezovým plechem. V podstatě se měnil po 150tkm přední díl bo se mi už nezdál...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Novy vyfuk taky nemusi tak super uplne sedet a taky tu myslim neopravavol nikdo stary vyfuk pastou, ale treba ja sem si pomohl, kdyz sem si ten vyfuk sam trochu zkurvil v miste spoje.
VAZ 2104 1.3 1989
popest

Příspěvek od popest »

Yellow01 píše:Grafitkou myslíš jako vazelínu? Ta pasta má těsnící účinek, ne mazací :D
Můj názor je ten, že nejlepší je předělat spoje výfuku. Místo těch nasunovacích konců navařit na oba konce takový ty rozšířený hrdla co se k sobě akorát přiloží a stáhnou sponou. Pak je svatej klid. Dá se to koupit samostatně za cenu asi 50 Kč / ks. Demontáž výfuku je pak otázkou 3 minut a nemusí se ležet pod autem a lomcovat s výfukem doleva doprava.
Prosim te, posli mi nejaky odkaz na ty konce. Neumim si to predstavit. Diky.
Maysner

Příspěvek od Maysner »

radsi lomcuju nez rezu srouby :roll:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Já to vždycky v pohodě sesadil - když to do sebe nešlo, vnější část jsem roztáhnul sikovkama, narval to do sebe co to šlo a pak to stáhnul sponou "přiměřeně" tak, aby neprdly šrouby. Nikdy nic nefoukalo ;-)
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
plavec

Příspěvek od plavec »

Mě poslední díl seděl, ale musel jsem trochu ohnout ten držák, protože mi klepal do zadního nárazníku, a druhý den jsem s tím ješttě jel na stk- tam koukal jako blbec, co to zase je. :lol: Přestože to sedělo, tak jsem to pastou namáznul, a nefouká to.Ale kde mi to fouká, tak vepředu, mezi KATem a dalším dílem, tam co je ten drátěnej kroužek.Když výfuk ssebou cukne, tak to i vrže, dal jsem nový kroužek a pomohlo to tak na týden, pak to zase vrzalo a profukovalo.Tam se asi pasta nedá použít co?A ten kroužek tam má jít nasadit zlehoučka, nebo ztuha?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
tavri

Příspěvek od tavri »

Kroužek musí jít lehce http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... Clo#103659
Četl jsem na různých fórech, že to vrže, ale já to ucyhtil asi nějak dobře a je to ok.
Vašenkovy výfuky jsou fajn http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &start=975 křivý, děravý, drahý a je to replika.
Fabia 3, 02/2018 1.0 MPI 55 kW Ambition Plus
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“