Interiér - podlaha

Moderátor: Moderátoři

Miči

Příspěvek od Miči »

to Patrac - kde se to dá koupit a na kolik tě pls vyšlo?
Maysner

Příspěvek od Maysner »

Miči píše:to Patrac - kde se to dá koupit a na kolik tě pls vyšlo?
v kazdych stavebninach. a cena je cca 1200-1500 za rulu
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

no já mám taky jenom koberec na plechu a co se týče hluku tak je to pohoda( teda přímo pod nogham tam izolace je ale nenni po cele ploše podlahy)
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

slovo pohoda pre kazdeho znamena nieco ine. Origo protihlukova izolacia je dobra akurat tak na vymenu
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Maysner

Příspěvek od Maysner »

ja tam mam 1cm molitan s jednou stranou nejak zpevnenou ale je pravda ze je to jen aby se nereklo. me tam ten hluk nevadi. ja rad sportaky

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Maysner píše:ja tam mam 1cm molitan s jednou stranou nejak zpevnenou ale je pravda ze je to jen aby se nereklo. me tam ten hluk nevadi. ja rad sportaky
Molitan je to nejhorší co může být. z čeho se dělají houby na umejvání nádobí... já měl v 07 sundaný ty mřížky na C sloupku a vevnitř je danej molitan. Dělal jsem to v létě a vytáhl jsem to ov tam nacucaný jak kus hadru.... pak nemá auto rezivět.. to už si rovnou do podlahy můžete vyskládat noviny. :!:
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Miichaal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miichaal »

Trevor píše:slovo pohoda pre kazdeho znamena nieco ine. Origo protihlukova izolacia je dobra akurat tak na vymenu
no myšle no tak že to 100% neni horší než to bylo předtim..
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Ako v pohode ja sa nepotrebujem hadat, ale obcas byva nieco definovane sirokym pojmom a potom sa tazko z toho vychadza. Keby som robil podlahu, tak by som tam dal nieco ine ako to co tam dali rusi. Hlavne od motora, pretoze je to podla mna slabe. Ta izolacia mala mat dvojnasobnu hrubku a malo to tam byt riadnejsie uchytene lebo po rokoch je to vsetko opadane a ucinok je takmer ziadny.
530i
Expedicia Eesti 2010
Miči

Příspěvek od Miči »

Takže vyhodím izolaci do pr... a projedu se :wink:
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

I samotnej koberec udělá hodně - ale je pravda, že já v Žigulovi měl poctivej starej půlcentimetrovej koberec :D

Mhmm, chodím do špatných stavebnim - nejsilnější to mělo asi 3 mm :( . Cena byla kolem 200 Kč :D . Účinnost jsem hádal dost mizernou, takže jsem to onehdá nekoupil.

Podlahy se budou dělat v létě, řešit to budu teda až tehdy ;-)
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Maysner

Příspěvek od Maysner »

dmatej píše:I samotnej koberec udělá hodně - ale je pravda, že já v Žigulovi měl poctivej starej půlcentimetrovej koberec :D

Mhmm, chodím do špatných stavebnim - nejsilnější to mělo asi 3 mm :( . Cena byla kolem 200 Kč :D . Účinnost jsem hádal dost mizernou, takže jsem to onehdá nekoupil.

Podlahy se budou dělat v létě, řešit to budu teda až tehdy ;-)
miralon se dela tak ty 3mm a stoji asi tolik. ja mel na mysli ten isover skelnou vatu

Chatka 12 forever
Romania team 2009
zigulman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zigulman »

No jestli to chces mit dobre odhlucnene tak tam dej 7cm issoveru,Neboj neni to tluste on si sedne :-)
Ale je potreba poradne pripravit podlahu.Seskrabat tu ipu nebo co to tam je pokud pod to muze zatekat voda.Pak to nekolikrat natrit gumoasfaltem at je to jako vana.Nepropusti to pripadnou vodu a jeste to odhlucni vibrace plechu. Ja jsem dal tri silne vrstvy. Po dukladnem zaschnuti jsem na to nastrihal issover a prikryl jsem ho tim puvodnim gumovym kobercem jako zatez a prvni prekazku pripadne vode z bot.Koberec jsem nastrihal podle te gumy. Je to klasickej s nejakou po case drolici se gumou vespod,ale hlavne je mekkej a tvarovatelnej. Uchytil jsem ho stejne jako byl ten gumovej (pod okrasne prahove listy,za zaslepku bocnice u nohou a u spolujezdce je drzen polickou.Mam ho protahly az za palubovku. A aby se neuspinil tak mam nastrihane jeste ze zatezaku podlozky pod nohy ktere kdyz navlhnou tak se jen vyhodi ven uschnout.
Ale to nejdulezitejsi je ze musis napred zkontrolovat tesneni dveri aby ti tam neteklo... !!! Zvlaste stoji-li vuz venku.
Jinak pokud jde o kvalitu odhlucneni tak se to da srovnat s klasickou skodovkou typu fobie kde motor jen tise seveli a nijak neobtezuje posadku uvnitr vozu.
Jinak je to svinska prace tak preju hodne trpelivosti jestli do toho pujdes :-)
Lada neni jen auto,je to zivotni styl.
2103 model 77 Bila pani :-)
2105 model 83 Milašek
2105 model 85 otrok
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

to s tymi 7cm myslis vazne :shock:
Ja som v kombiku celu podlahu ponatieral niekolkymi vrstvami asfaltu a na to som daval ANS penu, ta ma hrubku okolo 2cm a rozhodne to stichlo. Teda neni to ziadna slava, stale je to hodne hlucne(asi ako felicia) na moj vkus najma okolo 180 sa tam uz skoro neda pocuvat radio :mrgreen:
Kazdopadne v 06ke mam koberec na holej podlahe a pri 6000 otackach na motore(pri akejkolvek rychlosti) by posadka potrebovala "hluchane". Nad 130km/h sa tam neda ani rozpravat.
Niva ma origo zatlmenie a je tam pomerne ticho(ale to je asi tym ze rezonujuce plasty prekricia vonkajsi hluk).
Po skusenostiach s roznymi matrosmi by som tam asi narval nieco podobne ako tam bolo origo - akurat hrubsie - zaklad je aby to s vrchnej strany malo asfaltovy plat...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Kedze som to nejako moc neskusal tak neviem povedat ale od podlahy by som to az tak neprezival. Najvecsi hluk ide od motora, prevodovky a diferaku. Popripade by nebolo zle aj okolo blatnikov. Tak isto nie je od veci ak sa proste da nieco normalne na prednu kapotu. Davat ale 7cm na podlahu je podla mna dost heavy.
530i
Expedicia Eesti 2010
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“