Majove Nivy
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No teda Majo... Dobrý...Zůstane tam taky něco původního?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
technicky preukaz vratili
Urcite to myslim vazne. Povodne veci su tam len na to aby sa vymenili za nieco solidnejsie.
Tie "diery" som vyrobil lebo mi tam drhli kolesa, tak som to ufikol az u vyztuhy a cele posunul 5cm dozadu
Urcite to myslim vazne. Povodne veci su tam len na to aby sa vymenili za nieco solidnejsie.
Tie "diery" som vyrobil lebo mi tam drhli kolesa, tak som to ufikol az u vyztuhy a cele posunul 5cm dozadu
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Mareček offroad
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No dobrý, nepotřebuješ na nastupování štokrdličku?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ja osobne nie A to pockajte az mi pridu nove pruziny, este pojde (hlavne predok) kusok vyssieLaďuša píše:No dobrý, nepotřebuješ na nastupování štokrdličku?
Blatniky? Na offe? Lemy staciaKurna kde mas blatniky?
vyfuk je schovany narazniky su ohle oba zadny dokonca viac nez predny, to sa poriesi coskoro, nechajte sa prekvapitMalda píše:Co to ma bejt? Vejfuk nikde, ohlej predni naraznik, kola uzky jak do brambor atd. atd.
kola su uzky, to je pravda, to su cestne zimaky, uz mi prisli ehm v preklade na normalne hodnoty 250/75 15
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4