Úprava budíkov

Moderátor: Moderátoři

Dobi

Příspěvek od Dobi »

Dotaz k budíkům: nemohu sundat, resp. stáhnout ručičku z hřídelky na rychloměru. Předpokládám, že způsob upevnění ručičky k hřídelce se neliší od jiných mechanických " budíků", např. škoda atd. T. zn. na ručičce je jakési hliníkové (??) pouzdérko a přes něj je ručička na hřídelku naražena. T. zn. použít o něco větší síly než hrubé? Jen mám strach, abych ten budík nezmršil. Budík je z letité 03, možná zkusím to pouzdro maličko zakápnout wédéčkem nebo jiným divem. Dík.
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

Sašo , výborná rada – zalaminovat ,já už takto panely vyrábím cca 20 let s tím rozdílem ,že je překryji umaplexem cca 2,5 mm silným , v rozích přišroubuji a střed přitisknou ovládací prvky .To pro ty ,kdo nemají k laminování přístup nebo chtějí panel občas „upgradovat“. Tenhle komunikační RX (příloha) je sestaven z tuneru z Satelit-profesional a starého autoradia Sencor . Podle Tvé pájky vidím ,že také „amatéříš“ ,takže víš o co běží .
Dobi - hrubou sílu ne - hřídelku podržet těsně pod ručkou např.špičatými kleštěmi nebo lékařským peánem a pak sílu přiměřenou .
P.S teprve teď mi naběhl internet po včerejším vichru .
Přílohy
pan08_rx.JPG
Saša

Příspěvek od Saša »

Dobi píše:nemohu sundat, resp. stáhnout ručičku z hřídelky na rychloměru.
U otáčkoměru z 07 pomohlo až sundání plastového dílu ručičky a poté nahřátí unašeče pájkou . A i tak musela bejt použita síla .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Maysner

Příspěvek od Maysner »

zubaty kleste, to kolecko u raficky s nema chytnout a tahem to sundat. sundavam tak normalne a zadnej problem

cory: mam udelany podle 07kovych. ale nemel by byt problem ty polepy dat na 03/06. ty dva maly na olej mam z 03/06
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Fuksa.Tomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuksa.Tomas »

Ješte sem takhle věci v photoshopu neupravoval a tak jsem se chtěl zeptat jak třeba barvu písmen když jsem si stáhnul nějakej vzor budíků.A taky mám problém že vždycky když dám tisk tak se mi to vytiskne vetší.
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

Vedle stupnice si vyfoť pravítko s mm stupnicí a uprav měřítko v procentech podle pravítka . Napodruhé to musí vyjít .
Maysner

Příspěvek od Maysner »

kdyz neco delam ve photoshopu tisknu to rovnou z photoshopu. vytiskne se to presne. kdyz to ulozim do jpg a pak to tisknu pres prohlizes obrazku a faxu je normalni ze to vytiskne na celou stranku
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“