Zadní náprava
Moderátor: Moderátoři
Křížek by to dle popisu být neměl, protože ten se projevuje ostrým cvaknutím a to hlavně (spíš pouze) při prudkém přidání nebo ubrání plynu.
Středové uložení zase bouchá přímo pod podlahou pod sedadly a je taky závislé na přidání/ubrání, takže by mělo být snadno rozeznatelné za jakých okolností a hlavně odkud zvuk vychází.
Samozřejmě můžete mít pravdu. Já jen vycházím z napsaných informací a usuzuju na nejpravděpodobnější věc.
Středové uložení zase bouchá přímo pod podlahou pod sedadly a je taky závislé na přidání/ubrání, takže by mělo být snadno rozeznatelné za jakých okolností a hlavně odkud zvuk vychází.
Samozřejmě můžete mít pravdu. Já jen vycházím z napsaných informací a usuzuju na nejpravděpodobnější věc.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A nemělo by se to dotýkat.
Mě se to boužel dotýká a už je ten bowden tam pěkně rozškvařenej, měl bych to asi urychleně řešit, ale stejnak už je asi pozdě.... Takhle ňáká azbestová izolace nebo něco takovýho pro izolaci od zdroje tepla kdyby existovala...
Mě se to boužel dotýká a už je ten bowden tam pěkně rozškvařenej, měl bych to asi urychleně řešit, ale stejnak už je asi pozdě.... Takhle ňáká azbestová izolace nebo něco takovýho pro izolaci od zdroje tepla kdyby existovala...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak on je takovej nižší Ale víš jak, neni čas, nejsou prostory... Spíš přizvednu ten bowden, to bude snažšíMaysner píše:nesmis met vyfuk tak spadlej. ja sem kvuli tomu dodelaval drzak z pasoviny jeste za katalyzator abych ho vzadu zvedl
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás