Ten mam a celorocni spotreba 9, 9,5 ...Little Red Riding Hood píše:Malda, jj tak nějak by to mělo být.. myslím že jse jich nie vela udělalo..
II prírastok v zbierke Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Je dost dobrej to se musí nechat .Dobrá koupě
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No ty brďo, já jsem na to narazil náhodou, když jsem se tak probíral železničníma stránkama.. Buď tak, na ňákých tich železničních stránkach, nebo si zadej do vyhledávače spořič čd ňáký M&M Meyer, taky něco je traffis screensaver Kdo hledá, najde, já jsem k tomu přišel jako slepej k houslímMiči píše:to Laďuša: kde si člověk pomůže k topmu spořiči? Myslím ty vláčky...
JINAK SORRY ZA TVRDÉ OT.
Sid: Připraveno nachystáno, eště máš čas
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak dnes sme zas zistili veľmi milú vec Veže v riti a hlavne ľavá- rozpadnutá na prach. Ma zaujíma, kto z nás a kde si na tom roztrepe hubu. Druhá ľahká závada- predné brzdové hadičky ko. Ale zatiaľ to ide a už si to na seba začalo aj trocha zarábať. Tie veže to bude zas patália zohnať, zatiaľ sme na dobré nenatrafili. Na podvozku sme boli celkom milo prekvapení, čakali sme oveľa viac dier a neúčinných otrasných záplat. Zapracovali sme aj na interiéri: doplnená manžeta na radiacu páku, zabudovanie reproduktorov, výmena 25A a 15 A poistiek za správne hodnoty, vyleštenie prístrojovky.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Takže na trase je další pašovaný díl na Slovensko
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
ty si nevidel moje precinovane poistky co?
kazde su lepsie ako tie moje
ale potesujuce je ze ked sa mi minule predral kabel a brnkol o kostru tak sa ten cin odtavil, takze funguju
kazde su lepsie ako tie moje
ale potesujuce je ze ked sa mi minule predral kabel a brnkol o kostru tak sa ten cin odtavil, takze funguju
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Tak nám dnes trocha nevydalo a auto skončilo zaborené v hnusnom mazľavom bahne a vyprosťovali sme sa trištvrte hodinu. Nakoniec všetko dobre dopadlo a pekne odpočíva na dvore. Akurát je všetko od blata, ale to sa vyčistí. Ale ju mám čoraz viac v obľube. Je to dobré a zvnútra krásne auto, ktoré nám veľmi pomáha . Neviem, čo by sme bez neho robili. Díky zaň Majo
Ale neviem, či takéto, ako my A ďaľšia vec, čo sa mi na nej páči je, že to s ňou ide len k lepšiemu a nerozpadá sa ako hajzel z karát. Len čo nám pomôže zarobiť ťažké tisíce, dostane sa jej poriadnej opravy karosérie. zaslúži si to. Nabudúce sa radšej pôjde niekto pozreť napred, než tam behneme autom. Už by aj pekne mohlo byť, aby sa dalo ísť na nej pred garáž na opravu veží a pod..
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hele, takže autí jezdí, parádaSid píše:Tak nám dnes trocha nevydalo a auto skončilo zaborené v hnusnom mazľavom bahne a vyprosťovali sme sa trištvrte hodinu. Nakoniec všetko dobre dopadlo a pekne odpočíva na dvore......
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás