Rosťova 2105ka
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Klidně můžem, je to jedno, ale musíme dát vědět i Pardubičákům, Pája z Pardubic mi vytkl že jsme mu nedali vědět o srazu v Nabočanech... Takže příště určitě dát vědět všem Pardubičákům i ostatním ladystům z okolí Chrudimě a Pardubic. Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic
LADA 2106:
1978 - 1996 majitelem můj děda
1996 - 2006 majitelem můj táta
2006 - 2009 majitelem já
Čest její památce...
1978 - 1996 majitelem můj děda
1996 - 2006 majitelem můj táta
2006 - 2009 majitelem já
Čest její památce...
tak koukám že se nám ty srazy pěkně rozjíždějí-před dvěma měsíci jsem dal na forum odkaz-ladysti na pardubicku- a nikdo se neozval. tak jsem byl dost sklamán a ted na druhý sraz už byly 4 auta-jen tak dál. budu rád když se ještě někdo ozvete a přidáte se
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
1,mozem sa opytat ako mas robeny podvozok?Len rezane struny alebo aj nieco viac lebo ak sa nemylim tak je to nizsie
2, ak tam mas seriovy diferak z VAZ 05 a motor BA3 1600 tak ako sa v tejto kombinacii auto sprava na ceste?mam na mysli tah,spravanie v zakrutach resp. jeho pretacavost nakolko Lady s väcsimi motormi mali diferak s dlhsim stalym prevodom
inak nevizera to velmi pekne.neviem preco ale ked vidim nejaku 05 z dialky tak mi pripomina Fiat 131 mirafiori tie novsie modeli
2, ak tam mas seriovy diferak z VAZ 05 a motor BA3 1600 tak ako sa v tejto kombinacii auto sprava na ceste?mam na mysli tah,spravanie v zakrutach resp. jeho pretacavost nakolko Lady s väcsimi motormi mali diferak s dlhsim stalym prevodom
inak nevizera to velmi pekne.neviem preco ale ked vidim nejaku 05 z dialky tak mi pripomina Fiat 131 mirafiori tie novsie modeli
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
podvozek je serie-jsou jen nové tlumiče pérování-delphi pro ladu-žádnej tuning, difec je origo 05, auto se chová na suchu neutrálně až mírně nedotáčivě, na mokru lehce přetáčivě,ale to už musím jet ostře a na sněhu při ostré jízdě jezdí "dveřma napřed" a gumy jsou 175/70/13 tak to sedí. a k tomu mirafjori-ona 05 opravdu vypadá jako ruský mirafo to dělají ty přední světla jen mirafo má blikny v nárazníku a ne ve světlech jako žígo.
Naposledy upravil(a) rosta dne pát úno 15, 2008 21:46, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele: