ŘJ rozebrat nejspíš půjde, teda jestli ta krabička okolo není udělaná nerozebíratelně, no ale rozebrat se dá všechno, žejo

Moderátor: Moderátoři
Flexou určitě. Elektrikář včera proměřil co se dalo, a vše je v pohodě, jenom ŘJ je pořád v nouzovým režimu, nikdo neví proč.Takže zítra to budu konzultovat se Sadskou a vidím to na ruční spínač, když se nepovede tu ŘJ nakopnout na normální režim.zelvotron píše:To jim ale potom běžet nemohlo, ne? když nebyl ukostřenej ovládací obvod relátka...
ŘJ rozebrat nejspíš půjde, teda jestli ta krabička okolo není udělaná nerozebíratelně, no ale rozebrat se dá všechno, žejo
Sašo, kdyby mi náhodou nepomohla zítra Sadská ani pán Bůh, mohu se na Tebe obrátit?Saša píše:Jestli to nešlo spustit pomocí PC tak to nebude v čidle teploty . Buď přímo v ŘJ nebo v drátech od řj. k relé. I "smrt" spínacího prvku (IO nebo tranzistor)je řešitelná opravil jsem už víc ŘJ hlavně po nehodách kdy se něco skratne a ŘJ to nevydrží.Umím najít elektrickou závadu ale Neumím zasáhnout do softvéru.plavec píše:Ještě mi přes ten Pc zkusil ten větrák pustit, ale nespustil se. (samozřejmě ani na jedno relé- na to co tam mám propojenou tu kostru a na nový) Čidlo teploty prý stojí asi 1.000Kč, tak pořád lepší než nová ŘJ.
PS: Nejspíš to budou "ucpané" dráty.
Samozřejmě že jo ale chtělo by to zjistit proč je ŘJ v "nouzovém" režimu , možná by se vyřešílo vše .plavec píše:Sašo, kdyby mi náhodou nepomohla zítra Sadská ani pán Bůh, mohu se na Tebe obrátit?
to se snad zjistí zítra v Sadské.Po skype Ti mohu jen napsat zprávu, ale jinak mám tak pomalej net, že si prostě nezavolámeSaša píše:zjistit proč je ŘJ v "nouzovém" režimu
za 700kč ta cena dost něčím smrdí.A hlavně ty komplikace - poštovný z polska, nakupovat tam mohou jen registrovaný uživatelé.Kdybych věděl o ŘJ za tisícovku v ČR, a aby jí nic nebylo(po bouračce), tak jí beru. Možná kdyby tu někdo měl cestu do Polska a měl možnost jí tam vyzkoušet, aby byla jistota.tavri píše:tady je za 700 Kč. http://allegro.pl/item309541531_kompute ... amara.html