něco o nás
Moderátor: Moderátoři
- Aleš.Melichar
- Kontaktovat uživatele:
Aleš Melichar
- nar. 1.března 1988
- svobodný, bezdětný
- vyučený prodavač, nyní před maturitou, pak VŠ, konkrétně Slezská univerzita v Opavě, doufejme...
- zaměstnání nemám, pár jsem jich vystřídal, teď sháním znova(buď se z vás snaží sedřít kůži nebo se vám to absolutně nevyplácí )
- zájmy mám:)
- pomoct můžu akorát morálně, zatím se všechno teprve učím a občas je to docela vidět, nanejvýš můžu přispět nějakými díly, které mají lady společné s polákem
- nar. 1.března 1988
- svobodný, bezdětný
- vyučený prodavač, nyní před maturitou, pak VŠ, konkrétně Slezská univerzita v Opavě, doufejme...
- zaměstnání nemám, pár jsem jich vystřídal, teď sháním znova(buď se z vás snaží sedřít kůži nebo se vám to absolutně nevyplácí )
- zájmy mám:)
- pomoct můžu akorát morálně, zatím se všechno teprve učím a občas je to docela vidět, nanejvýš můžu přispět nějakými díly, které mají lady společné s polákem
Polski Fiat 125p 1500ccm NA PRODEJ
Fiat UNO 45 903ccm NA PRODEJ
pěší chodec:(
Fiat UNO 45 903ccm NA PRODEJ
pěší chodec:(
Moc mě sice neznáte. Přesto o sobě něco napíšu
PaoloF alias Paolo Pilatti
narozen v září 84 v Ráji
svobodný, ženit se nebudu (milostivá je na dosah)
maturita stavebního směru,poté automechanik. (já vím jsem cvok )
prácička: prodej motorek, náhradních dílů a doplňků.
zájmy: italská a americká auta a motorky (50.-70.léta), z italských hlavně sportovní sedany jako F125, 125S, Alfa Giulia, licenční výroba (Fiat 125p, kulatá řada Lad,
Seat 124-1430, Zastava a další). Jinak motorky a ŽENY!!!!! A spousta jiného na co stejně není čas
Pomoct sice můžu, ale kvůli mé časové vytíženosti to bude problém. Brácha se kdysi na Ladách vyučil, takže zkusím přes léto přeházet garage a vše co najdu vám nabídnu
PaoloF alias Paolo Pilatti
narozen v září 84 v Ráji
svobodný, ženit se nebudu (milostivá je na dosah)
maturita stavebního směru,poté automechanik. (já vím jsem cvok )
prácička: prodej motorek, náhradních dílů a doplňků.
zájmy: italská a americká auta a motorky (50.-70.léta), z italských hlavně sportovní sedany jako F125, 125S, Alfa Giulia, licenční výroba (Fiat 125p, kulatá řada Lad,
Seat 124-1430, Zastava a další). Jinak motorky a ŽENY!!!!! A spousta jiného na co stejně není čas
Pomoct sice můžu, ale kvůli mé časové vytíženosti to bude problém. Brácha se kdysi na Ladách vyučil, takže zkusím přes léto přeházet garage a vše co najdu vám nabídnu
Popest - Popelka Stanislav
nar. 1988.
Bydliste - Žatec, (poblíž nádrže Nechranice)
Vzdělání - SPŠ Chomutov - elektrotechnika a strojírenství(obor informatika), momentálně ČVUT fakulta elektrotechniky 1. ročník.
Zaměstnání - Skoro nic, chvilku jako technik u jedné firmy co podnikala s poskytováním
internetu.
Co umim - programování jazyky Java, Object Pascal, C. Ale mnohem vice me zajima elektorechnika, bohuzel zatim jen kratce(cca 2 roky), coz je v tomhle oboru celkem malo na to, abych byl nejak uzitecny.
Zajmy - moje Lada a urcite i par jinych veci....
nar. 1988.
Bydliste - Žatec, (poblíž nádrže Nechranice)
Vzdělání - SPŠ Chomutov - elektrotechnika a strojírenství(obor informatika), momentálně ČVUT fakulta elektrotechniky 1. ročník.
Zaměstnání - Skoro nic, chvilku jako technik u jedné firmy co podnikala s poskytováním
internetu.
Co umim - programování jazyky Java, Object Pascal, C. Ale mnohem vice me zajima elektorechnika, bohuzel zatim jen kratce(cca 2 roky), coz je v tomhle oboru celkem malo na to, abych byl nejak uzitecny.
Zajmy - moje Lada a urcite i par jinych veci....
zvady - Martin ADAM
nar. 1985
Vzdelanie: VŠ - Technická univerzita vo Zvolene (Podnikový manažment) súčastne v 4. roč
Zamestnanie: Predavač hokejovej výstroje v hokejovom bazáre (popri škole), vo volnom čase som moderátor vysokoškolského rádia....
Čo dokážem: Rozobrať Forda zo 74 a uvidíme či aj poskladať, hrať hokej (15 rokov profesionálne), opraviť si väčšinu na karborátoroévých motoroch, moderovať reláciu v rádiu...
Zájmy: Lada, FORD, internet, ženy, ... víno
nar. 1985
Vzdelanie: VŠ - Technická univerzita vo Zvolene (Podnikový manažment) súčastne v 4. roč
Zamestnanie: Predavač hokejovej výstroje v hokejovom bazáre (popri škole), vo volnom čase som moderátor vysokoškolského rádia....
Čo dokážem: Rozobrať Forda zo 74 a uvidíme či aj poskladať, hrať hokej (15 rokov profesionálne), opraviť si väčšinu na karborátoroévých motoroch, moderovať reláciu v rádiu...
Zájmy: Lada, FORD, internet, ženy, ... víno
Představuje se Nivák
Věk 54.Podnikatel obor auto-elektro.V oboru od roku 1981.Na sebe makám od roku 1990.Rád poskytnu své skušenosti v oboru elektro startér alternátor ale také technika není problém praxe je.
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš Vítek "Kewin...krtek "
Nar. 31.1.1994
Základní škola...nyní du do 9.ročníku
volný čas :Lada,chata,pomoc s čím se dá
Pomohl bych rád,ale zatím se jenom učím......
Nar. 31.1.1994
Základní škola...nyní du do 9.ročníku
volný čas :Lada,chata,pomoc s čím se dá
Pomohl bych rád,ale zatím se jenom učím......
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Jaroslav Tolar, nar. 20. 12. 1989 v Plzni
Přez týden se nacházím v Plzni o víkendech a volnu na Šumavě.
Po ZŠ jsem nastoupil na SPŠE v Plzni, obor automatizace, v současné době se pokouším pokračovat ve studiu na VŠ.
Jsem nezaměstnaný (i když student je prej zaměstnání ), občas dělam brigádu jako pingl.
Mezi své koníčky bych zařadil motorky, lyže, cyklistiku, simpsonovi, historické automobily, toť asi vše.
Přez týden se nacházím v Plzni o víkendech a volnu na Šumavě.
Po ZŠ jsem nastoupil na SPŠE v Plzni, obor automatizace, v současné době se pokouším pokračovat ve studiu na VŠ.
Jsem nezaměstnaný (i když student je prej zaměstnání ), občas dělam brigádu jako pingl.
Mezi své koníčky bych zařadil motorky, lyže, cyklistiku, simpsonovi, historické automobily, toť asi vše.
Naposledy upravil(a) MacGyver dne pát bře 19, 2010 20:44, celkem upraveno 1 x.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
-
- Kontaktovat uživatele:
Vladimír Brokeš nar. 21.12. 1974
Bydliště - Bohdíkov, je to u Šumperka.
Ženatý, dvě děti. Dcera 11 a syn 8.
Vyučen jako strojní mechanik ocelových konstrukcí.
Zaměstnání - různé odvětví vždy v kovooboru. Posledních 11 roků zaměstnán ve firmě která vyrábí stroje především pro klempíře. A to jako montér, destař, programátor nc soustruhu, svařeč a poslední tři roky jako parťák. Když byla žena na mateřské, přividělával jsem si jako živnostník opravama kol.
Koníčky - Poslední čtyři roky stavba rodiného domu, kynologie, fotografie, plastikové modelářství, pošítačové hry, světové války a filmy s válečnou tématikou.
V čem můžu pomoct - Mám přístup k soustruhu, frézce, hoblovce, horizontce. drážkovačce, svařečce, nůžkám na plech, ohýbačce, hoblovce a pásové pile(jak na dřevo tak na ocel). Můžu sehnat náhradní díly na hydraulické ohýbačky trubek a nějaké drobnosti na svěráky Kasper.
Bydliště - Bohdíkov, je to u Šumperka.
Ženatý, dvě děti. Dcera 11 a syn 8.
Vyučen jako strojní mechanik ocelových konstrukcí.
Zaměstnání - různé odvětví vždy v kovooboru. Posledních 11 roků zaměstnán ve firmě která vyrábí stroje především pro klempíře. A to jako montér, destař, programátor nc soustruhu, svařeč a poslední tři roky jako parťák. Když byla žena na mateřské, přividělával jsem si jako živnostník opravama kol.
Koníčky - Poslední čtyři roky stavba rodiného domu, kynologie, fotografie, plastikové modelářství, pošítačové hry, světové války a filmy s válečnou tématikou.
V čem můžu pomoct - Mám přístup k soustruhu, frézce, hoblovce, horizontce. drážkovačce, svařečce, nůžkám na plech, ohýbačce, hoblovce a pásové pile(jak na dřevo tak na ocel). Můžu sehnat náhradní díly na hydraulické ohýbačky trubek a nějaké drobnosti na svěráky Kasper.
Re: něco o nás
Nahodou som narazil na tuto temu. Nie som odbornik na pravo, ale co na tuto celu temu GDPR?
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Křečík Barbuška
To je pozustatek z bezstarostnejsich dob kdy bylo vsechno takove zivelnejsi a veselejsi. Myslim, ze by bylo lepsi to smazat.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Poskytování údajů o sobě samotném by mělo být ok, nebo?
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Narychlo jsem to proběhl.
Většina z těch, kteří o sobě něco napsali již na toto forum nechodí.
Možná to někdy promáznu, ale tak, aby aspoň nějaké memento zůstalo.
L.
Většina z těch, kteří o sobě něco napsali již na toto forum nechodí.
Možná to někdy promáznu, ale tak, aby aspoň nějaké memento zůstalo.
L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´