a za rok si to zopakujes az pokym si najdes inu zabavkuJmJ píše:to mi pripomina jak jsme s kamaradem asi 2 mesice opravovali rezave dvere na felde a vysledek byl zhodnocen slovy:kewin-tomas píše:A osadil jsem bílá kola!!!nejsou uplně exelentní ale na autě z dálky vypadaj celkem slušně
ve tme, za deste, za mlhy nebo pri snezeni, to z dalky nejde ani poznat.
My Ž!G! 2105......
Moderátor: Moderátoři
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
no jo,nejdříve dořeším ty motoristické a karosářské věci a pak to hodím do laku!I když musím zaklepat zatim mi to nikde nehnije,a to tam ty blatníky jsou 11 let
To Moči:málem bych na tebe zapoměl dnes se na to madlo podívám
To Moči:málem bych na tebe zapoměl dnes se na to madlo podívám
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nj, není nad to si pod autem vytvořit bažinu a pak tam chtít něco dělatkewin-tomas píše:....umyl a potom sem začal dělat na spojce!!!Ale bylo dole hrozné bláto.....
Nu co, veme plechovku, klacík na rozmíchání, štětec a za 10 minut jsou zase bílý....gogo píše:a za rok si to zopakujes az pokym si najdes inu zabavkukewin-tomas píše:A osadil jsem bílá kola!!!nejsou uplně exelentní ale na autě z dálky vypadaj celkem slušně
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
Nu co, veme plechovku, klacík na rozmíchání, štětec a za 10 minut jsou zase bílý....[/quoteLaďuša píše:Nj, není nad to si pod autem vytvořit bažinu a pak tam chtít něco dělatkewin-tomas píše:....umyl a potom sem začal dělat na spojce!!!Ale bylo dole hrozné bláto.....
gogo píše:a za rok si to zopakujes az pokym si najdes inu zabavkukewin-tomas píše:A osadil jsem bílá kola!!!nejsou uplně exelentní ale na autě z dálky vypadaj celkem slušně
Ne,tak auto jsem myl nahoře,ale jelikozž tu mrtě pršelo tak bylo bláto!!:)
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
a upravil si nejak ty diody? nebo si je tam prostre jen dal a nechal je jak si je zakoupil?Miichaal píše:LED diody v budikách mám taky..ale řekněme že v noci vidim h*vno.. je to takové nepříjemné modré světlo že ty budiky vidim rozmazaně a ještě to svítí dost slabě.Asi bude nejlepší koupit klasiku modré žárovky a nebo celé to vedení světla překopat...
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team