II prírastok v zbierke Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Papierové tesnenie pod víko karburátora,poprípadne trysky- neviem v akom sú stave, ešte som to nerozoberal a neviem, či sú rovnaké ako u novšieho typu karburátora. Karburátor bol super, poliaľ ho jeden inteligent nerozobral a namiesto tohto tesnenia tam nadrbal červený silikón . Keby tam bolo, si ho vyrežeme z takého papiera. r.v.1975 objednávacie číslo sady je:2101-1107990-10
Len neviem, či sa otlačí presne tá časť, čo je tam oproti novšiemu navyše Ale nápad je to celkom dobrý, díky. Ale keby niekto vedel takéto tesnenie zohnať za rozumnú cenu tak by som mu bol veľmi povďačnýMajo2103 píše:Zober veko,namaž ho zospodu olejom a pritlač na papier.Vznikne ti odtlačok tesnenia,ktorý vystrihneš a máš to.Treba sa s tým trošku pohrať,ale keď nie je iná možnosť,...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, v Ladaprodejně ho musí mít a stojí pár kaček...Cory píše:Ved toto tesnenie sa da kupit a stoji cca 20SK, tak neviem co tu riesite
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Těsnění pod víka jsou ve kšeftech i pro první karburátory 2101 s odvětráním plovákové komory a trysky nepodléhají opotřebení, pokud je tedy nečistil někdo "hřebíky". Nehledejte v tom vědu, vemte si knihu našlukujte nastavovací rozměry a hlavně nešachujte s rozměry vzdušníků či trysek, prostě to spáchejte podle knihy.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Stanley__001x
Když není k seknání tak bych ho vystříhl podle otisku z nějaký slabší čtvrtky, nebo ze švédskýho papíru, jestli na tom něco vyčuhuje tak udělej díru nejdříve pro to a pak další, nebo metodou postupných šablon, uděláš díru pro to co čouhá, třeba i větší a zaměříš se na ty ostatní, přesné věci podle této šablony obkreslíš a vystřihneš a zaměříš se na to co čouhá, docela je..čka, mam s tím určité zkušenosti - kde seženeš těsnění na solex v DKW.
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
Presne tak. Toto sme už spolu preberali a zrovna Majo mi objasnil rozdiel medzi tesnením, ktoré bežne kúpiš, čo popisujete vy a tým, ktoré tam má byť Také máme jedno a stálo cca 13Sk. Vyrobiť Myslíte si, že ma to už nenapadlo? Keby to bola taká hračka tak už mám aj 10 a nepíšem tu o tom litánie. Takže ak ho niekto máte možnosť zohnať, zožente mi ho, ale pred kúpou potrebujem vidieť jeho foto a porovnať, či je to ono. A späť k tryskám: ešte neviem, či sú rovnaké ako u novšieho typu, nikde som to nenašiel. Pred tým ako ho otvorím, potrebujem sa uistiť, či mám všetko, aby to malo aj zmysel a nestalo sa mi, že už bude dobrý hodiť tak do žihľavy. Trysky, čo boli v karbe možno plných 32 rokov prevádzky auta s najazdenými 92 tis km už určite opotrebené budú. MOžno nie, ale aj tak chcem mať druhé v zálohe.Majo píše:nuz tu by som sa Sida zastal, toto konkretne tesnenie som v SK predajniach este nevidel....
- Křečík Barbuška
Tak to objasni zase pro změnu ty nám v čem je tak vyjímečné. A uveď prosím typové označení karburátoru, je to na něm uvedené.Sid píše:Majo mi objasnil rozdiel medzi tesnením, ktoré bežne kúpiš, čo popisujete vy a tým, ktoré tam má byť
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
To momentálne nieje možné, kvôli veľkej vzdialenosti auta od môjho bydliska . Ak sa bude Majovi chcieť, tak to tu vysvetlí, ja to tak dobre neviem. Kto má v aute tento starý karb a už sa s ním hral vie, ako to je.Koko Loko píše:Tak to objasni zase pro změnu ty nám v čem je tak vyjímečné. A uveď prosím typové označení karburátoru, je to na něm uvedené.Sid píše:Majo mi objasnil rozdiel medzi tesnením, ktoré bežne kúpiš, čo popisujete vy a tým, ktoré tam má byť