Rez v nádrži
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
pry novou, ses koukal na cenu? jestli je to teda nivacka tak je to pekna palka.
Otec mal vyhrdzavenu nadrz na Fiatke tak som ju musel vyrezat a vyvarat a to len bola morda, nie nejake pieskovanie, to je nic
Kazdopadne ta epoxydova farba by ma zaujimala ja som tam nalial akusi farbu co mi odporucili "odbornici" a teraz to zasiera palivove filtre - menim 2x do mesiaca
Otec mal vyhrdzavenu nadrz na Fiatke tak som ju musel vyrezat a vyvarat a to len bola morda, nie nejake pieskovanie, to je nic
Kazdopadne ta epoxydova farba by ma zaujimala ja som tam nalial akusi farbu co mi odporucili "odbornici" a teraz to zasiera palivove filtre - menim 2x do mesiaca
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak z vraku, ne??? To mě stejně nejde do hlavy, že by se to v míchačce tak dobře omlátilo....Majo píše:pry novou, ses koukal na cenu? jestli je to teda nivacka tak je to pekna palka.
...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
nevím,ale někde jsem čet (kdvoví jestli to nebylo tady,ale asi ne),že vyndal típek reuavou nádrž z 250!nacpal do ni hadry hodil do míchačky,kolem nádrže nacpal taky hadry do míchačky aby se neomlátila pustil na 20minut a měl nádrž vyčištěnou
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
do ni hadry ne. do ni kaminky, matky, broky nebo neco co to vomlati. z venku hadry aby to drzelo na miste a neskakalo sem a tamkewin-tomas píše:nevím,ale někde jsem čet (kdvoví jestli to nebylo tady,ale asi ne),že vyndal típek reuavou nádrž z 250!nacpal do ni hadry hodil do míchačky,kolem nádrže nacpal taky hadry do míchačky aby se neomlátila pustil na 20minut a měl nádrž vyčištěnou
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Beriem to tak, ze sa ponukas, ze mi do dvoch dni zozenies za rozumnu cenu, dobru, nehrdzavu nadrz na Fiat Cinquecento, model 704ccm, karburatorova verzia. Dakujem, adresu na zaslanie Ti poslem PMLaďuša píše:Tak z vraku, ne??? To mě stejně nejde do hlavy, že by se to v míchačce tak dobře omlátilo....
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Stanley__001x