Brzdy: které jsou lepší ?
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Brzdy: které jsou lepší ?
Které podle Vás jsou lepší dvoupistkové nebo jednopistkové ? Na ruském fóru se rozmáhá montáž jednopistků na klasickou řadu, tak jaký máte na tuto úpravu názor ?
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
teda ja nejsem az takovy odbornik, ale podle mne je to jasne.. dvoupistkove
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
To bych řekl, že neni pravda.
Protože záleží na velikosti pístku, když bude jedopístovej větší, než maj dvojpístový, tak bude účinek lepší. Na svym nissanu mám jednopístové a brzdí to 100x líp, než žigul, navíc odpadá problém s nerovnoměrným sjížděním destiček, navíc když se Ti zasekne jeden pístek, tak hned auto začne táhnout ke straně a brzdný účinek se rázem zvětší. Čím víc prasátek, tím víc problémů.
Protože záleží na velikosti pístku, když bude jedopístovej větší, než maj dvojpístový, tak bude účinek lepší. Na svym nissanu mám jednopístové a brzdí to 100x líp, než žigul, navíc odpadá problém s nerovnoměrným sjížděním destiček, navíc když se Ti zasekne jeden pístek, tak hned auto začne táhnout ke straně a brzdný účinek se rázem zvětší. Čím víc prasátek, tím víc problémů.
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ze je to poctem pistu?Jelen píše:Na svym nissanu mám jednopístové a brzdí to 100x líp
A 1+1 jsou 3 ze...Jelen píše:Řekl bych, že jednopístové, protože mají rovnoměrný účinek na obě strany kotouče...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
spojenim muze a zeny vznikne dite. tj 1+1=3Jelen píše:vysvětlíš mi, prosím, svoji geniální dedukci??Ondra 07 píše:A 1+1 jsou 3 ze...
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
bude to neco podobneho jako u repro, s jednim 15' basakem nikdy neudelas takovy vykon a kvalitu jako se dvema podradnejsimi 12' basaky zajimavy priklad, ale tak me to zrovinka napadlo...
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
Porovnáváte jablka a hrušky !!!
Obojí je ovoce, obojí chutné, obojí zdravé a obojí roste na stromech. Přesto každé je jiné.
Tak je to i v tomto případě. Proto nechápu, proč o tom hlasujete a diskutujete.
Obojí jsou brzdy, obojí má stejný účel, obojí má stejný princip (hydraulické vysouvání pístů), obojí je na autě. Ale každý systém je přesto všechno něčím jiný.
Není to jedno ???
pozn.: Tohoto hlasování se neúčastním, protože není o čem hlasovat - je to bezpředmětné.
Obojí je ovoce, obojí chutné, obojí zdravé a obojí roste na stromech. Přesto každé je jiné.
Tak je to i v tomto případě. Proto nechápu, proč o tom hlasujete a diskutujete.
Obojí jsou brzdy, obojí má stejný účel, obojí má stejný princip (hydraulické vysouvání pístů), obojí je na autě. Ale každý systém je přesto všechno něčím jiný.
Není to jedno ???
pozn.: Tohoto hlasování se neúčastním, protože není o čem hlasovat - je to bezpředmětné.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)