2105
Moderátor: Moderátoři
Zdravim. Po dlhsej dobe som zasiel pozriet na tento chat, nemal som cas a ani pristup k netu, tak preto ta absencia. Potrebujem poradit s jednym problem s mojou 2105. Po nastartovani sa v motorom priestore ozyva nieco ako kvilenie. Je to pocut aj pocas jazdy no nieje to trvale, teda chcem povedat, ze to pocut iba v niektorych pripadoch. Keby som ten zvuk mal s niecim porovnat, tak je to skoro totozne so zvukom, ktory vydava prievan v byte
Mam pocit ako keby to bolo nejake lozisko. Skuste poradit co to moze byt.
Mam pocit ako keby to bolo nejake lozisko. Skuste poradit co to moze byt.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Najprv skús, či máš správně napnutej klíňák
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
ZÁCHRANA PŘED VRAKOVIŠTĚM
Tak mám novej přírustek - jmenuje se 2105 a lidi držte se - koupil jsem svý bejvalý auto... vedle vrakoviště je takovej obchod s tuning dílama - neony atd., no zrovna jsme tam s kámošem něco kupovali a koukám: FAVO co táhne hnědou LADU, pár sekund a poznávám svý první auto.. Řeknu vám hroznej pohled - jsem se šel zeptat o co de a chlap, že je to odepsaný.. Zadřenej motor (před tím prej dvakrát uvařenej), rozvalená převodovka, zalepená spojka a cvakající dif. Naprosto nechápu jak to může někdo dokázat za 2 měsíce, když to auto bylo úplně po GO.. no chvíli jsem se snažil a nakonec ho za symbolických 1000kč koupil zpět.. plán je asi takovej: dostat do originálního stavu, aby to odpovídalo roku 85 (už žádný úpravy na motoru nic takovýho) a jako uloženku odstavit v garáži. Bohužel jsem asi před měsícem ukončil spolupráci s nejmenovanou autodílnou, kde jsme na kšeft repasovali LADY (nerentabilní) a nemám teď kontakt na žádnou prodejnu, která by byla schopná dodat nový ORIGINÁL díly. Takže jestli víte o nějaký prodejně, byl bych vám vděčnej za kontakt.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Tento budík měl model 03/06
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska