Kryci plech pod motor
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Kryci plech pod motor
Nevite nekdo, jestli pasuje kryci plech pod motor z rady 2101 na radu 2105? Cislo maji jine, ale treba staci mala uprava ...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz je tady takovy tema:
nedelal jste si uz nekdo plech kterej kryje i olejovou vanu? pro snizeny auto by se myslim mohl hodit. chtel bych si ho nechat udelat z nerezu
nedelal jste si uz nekdo plech kterej kryje i olejovou vanu? pro snizeny auto by se myslim mohl hodit. chtel bych si ho nechat udelat z nerezu
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
ja sem udelal ochranu vany z plochacu.jukni sem http://www.hornakactive.kvalitne.cz/bum/ obrazky v dolni casti
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty ochranné plocháče pod olejovou vanou, jak tu uvádějí kluci jsou dobrý, ale zakrýt vanu plechem je blbost, snížilo by to chlazení oleje.Maysner píše:kdyz uz je tady takovy tema:
-
- Kontaktovat uživatele:
lyžiny sem sice sehnal, ale sou z Poláka-tudíž kratší...a nějak se nemůžu dopracovat k udělání jiných
Ale jelikož vím, že su na tohle línej jak veš, tak sem si radši sehnal nějaké vany a čerpadla do foroty-vyměnit čerpadlo mne donutí třeba ohnout ty plocháče:). Sice sem vanu ještě neprorazil, ale čerpadlo sem už plechem obalil-naštěstí to neprasklo
Mne tak napadá, kdyby od toho byl výkres, dalo by se s tím něco udělat...někde sem kdysi viděl plech pod motor na pantech, bylo to zřejmě z Maďarských stránek-bohužel v tom bordelu co mám v CDčkách se nevyznám...

Mne tak napadá, kdyby od toho byl výkres, dalo by se s tím něco udělat...někde sem kdysi viděl plech pod motor na pantech, bylo to zřejmě z Maďarských stránek-bohužel v tom bordelu co mám v CDčkách se nevyznám...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
toto neresim. chladic oleje budu met skovanej za naraznikem. stejne pri planovanych upravach motoru to jinak nejde. a ty liziny me pred kamenem nezachrani kdyz to auto oproti serii o dost na zemiWolf píše:Ty ochranné plocháče pod olejovou vanou, jak tu uvádějí kluci jsou dobrý, ale zakrýt vanu plechem je blbost, snížilo by to chlazení oleje.Maysner píše:kdyz uz je tady takovy tema:
jinak jsem nasel takovejto plech
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Je to 5mm solidního matroše (moje 043)
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Saša píše:Je to 5mm solidního matroše (moje 043)
Kryt vany.jpg
Saso, tohle presne shanim ! Nemas nekde dilensky nakres? Nechal bych si je udelat u kamose.
prece jenom merit ty uhly zpod auta mi pripadne blbost

Mondeo MKIII 2,5 V6
--------------
Ladajede.cz - prejeli sme z Brna na cinsky hranice a zpet v 05
--------------
Ladajede.cz - prejeli sme z Brna na cinsky hranice a zpet v 05
kua to je vono to mám pod motorem-jen jsem to nechal pozinkovat aby to nezrezloMaysner píše:toto neresim. chladic oleje budu met skovanej za naraznikem. stejne pri planovanych upravach motoru to jinak nejde. a ty liziny me pred kamenem nezachrani kdyz to auto oproti serii o dost na zemiWolf píše:Ty ochranné plocháče pod olejovou vanou, jak tu uvádějí kluci jsou dobrý, ale zakrýt vanu plechem je blbost, snížilo by to chlazení oleje.Maysner píše:kdyz uz je tady takovy tema:
jinak jsem nasel takovejto plech
Obrázek
Mohu to obkreslit na papír a doma obměřit a dát nákres . Doufám že je v tom bordelu najdu . Mám je v garáži .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"