No, záleží na tom, jak máš už auto dlouho a kolik si s ním najel. Jinak má 02 stála už podstatně víc, než tvoje 03. Pravdou ale také je, že je to i s nákupní cenou a údržbou během posledních 22 let a najetých 200.000 km. A dneska je to hromada šrotu.Štěpán Getsko píše:A co mám říkat já!!! Já jsem vyhodil na 2103 včetně koupě auta a motoru z fiata ( a to ještě namám udělanej podvozek - od výroby původní ) dohromady asi 135 000,-Nulašestka píše:Vykašli se na to, já jsem takovou blbost udělal a nesplatím to nejspíš ani do smrti.Hurikán píše:Doufám, že se mě brzo podaří dát dohromady kapitál na záchranou renovaci mého stroje.
2102
Moderátor: Moderátoři
Tak už máme konečne opäť 2102 moju dosť veľkú srdcovú záležitosť.
Ako už isto veľa z vás vie: kúpili sme Majovu Nikolu a teraz mi stále behá po rozume ako ju dať do lepšieho stavu.
Zároveň mám na Vás , čo máte 2102 jednu prosbu : strašne by sme potrebovali tú chrom. packu na otváranie kufra, lebo bez nej to ide dosť blbo a blbo to aj vyzerá Kto má záujem ,
môže si ju pozrieť v KULATEJ ŘADE- NOVÝ PRíRASTOK V ZBIERKE SIDA A DOKTORA
Ako už isto veľa z vás vie: kúpili sme Majovu Nikolu a teraz mi stále behá po rozume ako ju dať do lepšieho stavu.
Zároveň mám na Vás , čo máte 2102 jednu prosbu : strašne by sme potrebovali tú chrom. packu na otváranie kufra, lebo bez nej to ide dosť blbo a blbo to aj vyzerá Kto má záujem ,
môže si ju pozrieť v KULATEJ ŘADE- NOVÝ PRíRASTOK V ZBIERKE SIDA A DOKTORA
Naposledy upravil(a) Sid dne úte led 15, 2008 21:31, celkem upraveno 2 x.
- Aleš.Melichar
- Kontaktovat uživatele:
- Křečík Barbuška
Opět trocha vody na můj pesimistický mlýn.Koko Loko píše:Žádná budoucnost není, za pár let už bude všechno schnilé a nebude co kupovat.
Tak mě tak napadá, že možná přeci jen do renovace toho mého stroje půjdu. Třeba to za 20 let prodám a koupím si za to barák s bazénem a osmigaráží pro mé další stroje.Koko Loko píše:Ty kusy co přežijí pak budou mít astronomické ceny.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jdi do toho, nuladvojky budou nejvzácnější Třeba pak prodam i ty hnilý plechy....Hurikán píše:Tak mě tak napadá, že možná přeci jen do renovace toho mého stroje půjdu. Třeba to za 20 let prodám a koupím si za to barák s bazénem a osmigaráží pro mé další stroje.Koko Loko píše:Ty kusy co přežijí pak budou mít astronomické ceny.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Aleš.Melichar
- Kontaktovat uživatele:
- Aleš.Melichar
- Kontaktovat uživatele:
- Aleš.Melichar
- Kontaktovat uživatele:
Do prostoru rezervy se dá dát jen hever a krabička s klíčem na kola. Na hever tam jsou gumové příchytky. Na jedné straně je v bočnici prolis pro patu heveru, takže tam jde dát jen jedním způsobem. Krabička se strčí do jednoho rohu a zapře o pneumatiku.Sid píše:Chalani poraďte mi, ako ide brašna a zdvihák do toho priestoru rezervy
Brašna se do prostoru rezervy dát nedá. U kombíků se zavěšuje na háčky na zadním opěradle.