Jak píše kokoloko, chtělo to posunout půl závitu na každé straně. Chtělo si to víc vyhrát, když to nešlo povolit, třeba ty závity na obou stranách vyhřát autogenem nebo tak něco. Ale takhle mi to seřídil, jako kdyby tam přijela blondýna. Ujištění, že teď to bude v pořádku, už věřit nebudu. Gumy se mi dosud sjížděly rovnoměrně a auto nikam netáhlo, kdoví co to udělá teď.
Nechám si to u garážníka povolit a pak zajedu do nějakýho normálního servisu kde mají optiku. Tý mašince v Sadský moc nevěřím. Snímá to z gum, což může mít vliv na odchylku měření, nevím jestli není jedna vůči druhé malinko podhuštěná apod. Navíc na zimákách Debica Frigo

Slušný nádobíčko na geometrii mají v Ladaservisu Česká Skalice.
Celkem nic proti té ceně, ale potřeboval jsem utáhnout řízení a ne rozkurvit geometrii.
Musím zjistit jak se utahuje hřeben, jako kdysi u Trabanta. Tam byla taková okružná matka, ta se poťukala kladívkem, zasunula dovniř pastorek a šroubek se utáhnul. Tady je něco zespoda a zatím nevím jak na to. Ta vůle není nic tragického, ale radši bych to měl přesný, když s tím valím po D11 160 km/hod

Na tom novém úseku je sakra moc zatáček.
plavec: přeštelovat volant mě taky napadlo, je tam ten tisícihran, nevíš kolik jich tam je přesně, abych měl představu o úhlech.