Pneu ze škodovky

Moderátor: Moderátoři

miso2087
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miso2087 »

Chcem sa spýtať, mám na avte OR 34 nezjazdené, vzor skoro 100 percentný, staré neviem koľko, ale asi dosť rokov maju... čo sú to vlastne za gumy? Letné, zimné, celoročné...? Je na nich len to, že sú to radiálky. Skúsenosti s nimi... ale ako tak pozerám, tak asi nie sú nič moc na zimu, čo? Dík za odpoveď.
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Pool napsal:Pro radka mb: nikdo nikam žádný sračky dávat nebude, trochu se klidni... !

Já jsem úplně klidnej 8) ,ať si každej na auto dá,co mu je libo :wink:
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Pool

Příspěvek od Pool »

radek mb píše:Pool napsal:Pro radka mb: nikdo nikam žádný sračky dávat nebude, trochu se klidni... !

Jestli seš po tom co jsi napsal úplně klidnej, tak jseš u mně momentálně debil. A pokud se za mě nikdo nepostaví, tak tady ruším svůj účet.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

:shock: Poole nevím proč chceš zastávat, Radek ti nic špatného neřekl, vyjádřil se v obecné rovině, aniž by to směřoval na jednotlivce. Myslím, že jsi to špatně pochopil a zbytečně to rozmazáváš. Nehledě na to, že má pravdu, OR34 jsou již opravdu za zenitem, výše zmíněné nové Barum OR34 již neměly tu výdrž jako ty z dávných dob, odrhly se mi stejně rychle jako se drhnou třeba Brilantisy.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Marosqo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marosqo »

Chlapci uz ma zacinate udivovat tymi vasimi debatami ..OR 34 ? vy toto chce te davat na auto ?Este tu sem tam citam ,ake su stare a pod.
Jasne ze sa na nich da jazdit ,da sa jazdit ak je sucho aj na slikoch a nejde len o dezen ,ze ci nejaky maju ,ale aj o to aka je ta pnu stara ,lebo ja som mal na lade tiez niceo opdobne ako OR34 lenze od matadoru ,dezen super ,ale guma uz bola stara a tvrda ako kamen...jazdil som na tom 2 roky ,ano dalo sa jazdit, ale to nemalo skoro ziadnu prilnavost ,ziga sa na vode spravala ako 200konove auto ,stacilo jej viac prikurit a uz to hrabalo a dalo sa driftvat ...vsecko sranda ,ak sa to bralo for fun ,ale v beznej premavke dost nebezpecne
Takze kupte si normalne pneu ,nejaky novsi model ,vd pneu v rozmeroch ake mate vacsina na aute 165/75 R13 ani niesu drahe a oplati sa aj keby boli drahe investovat ...na pneumatikach sa neoplati setrit ,ved ide o vasu bezpecnost a ak je vam ta lahostajna ,tak o bezpecnost ostatnych ucastnikov cestnej premavky
Milujem debilov ,vet som zohnal zanovne gumy od kamosa ...a kamosovi stali 10 rokov v garazi a ptom takyto exoti nedobrzdia a my co jazdime poctivo ich potom mame nalepenych na zadku ... vazne ,zamyslite sa nad sebou :roll:
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat :P
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A

BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction :D
Lada Niva Urban 2017
Marosqo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marosqo »

Marek píše:Klidně je tam dej, LADA na nich běžně jezdila. Je třeba ale mít na paměti, že budou velmi staré - model OR34 se víc jak 15 let nedělá. Vzhledem k jejich pokročilému věku nepočítej s komfortem. Stáří pneumatik by nemělo překročit 4-5 let a navíc pneumatiky vyráběné v současnosti jsou o něčem jiném..........
Aspon niekto tu ma rozum :!:
a cert do komfortu ,hlavne nech to je bezpecne
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat :P
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A

BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction :D
Lada Niva Urban 2017
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Pool píše:Jestli seš po tom co jsi napsal úplně klidnej, tak jseš u mně momentálně debil.
To si trochu přepísknul,nezdá se ti?Buď tak laskav a odcituj něco,čím jsem tě urazil.Co jsem tady,tak nikoho jsem si nedovolil nazvat debilem.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Radek ti nic špatného neřekl, vyjádřil se v obecné rovině, aniž by to směřoval na jednotlivce.
asi tak
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Pool

Příspěvek od Pool »

radek mb píše:Buď tak laskav a odcituj něco,čím jsem tě urazil.
Urážka nepřímo, to jak jsi zhodnotil tuhle diskuzi, kterou jsem já založil a jak jsi se vyjádřil k mým pneumatikám.
Nezlobte se, ale tohle už není Ladaforum ale tuningforum kde se jenom machruje. Dnes o půlnoci tady můj učet vypršel.
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

Pool, mužeš mně říct čím tě Radek tak naštval ? pokud vim tak Radek je tu jeden z mála kterej o pneu ví vic než většína tady na foru a na tvuj dotaz se jen k těm pneu vyjadřil
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS :)
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
Maysner

Příspěvek od Maysner »

pokud chces gumy na leto mel bych sadu cca tri roky starych pneu 165/70R13. vzorek cca 6mm. z felicie sem je sundal jen kvuli tomu, ze kdyz otec koupil druhou dostal fungl novy lepsi pneu. http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=6022 :roll:
OR34 sou leda tak na veterana nebo pro dobrodruhy kterym je to jedno. hlavne ze budu met levny stary gumy. co ze uz nejsou v kondici :roll:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Pool píše:
radek mb píše:Pool napsal:Pro radka mb: nikdo nikam žádný sračky dávat nebude, trochu se klidni... !

Jestli seš po tom co jsi napsal úplně klidnej, tak jseš u mně momentálně debil. A pokud se za mě nikdo nepostaví, tak tady ruším svůj účet.
Poznámka moderátora: Poole, nezdá se ti, že jsi to přehnal??? Nikdo se do tebe nenavážel, ani se ti nevysmíval. Tudíž tvá reakce na adresu Radka mb byla naprosto nepřiměřená. Navíc jsi svým příspěvkem porušil nejen pravidla slušného chování ale i pravidlo č. 5 tohoto fóra. Pokud si myslíš, že když všichni ostatní nezastávají tvůj momentální názor na jednu konkrétní věc, je to důvodem k ukončení tvého členství zde, budiž. Je to tvoje právo. Nikdo tě tady nedrží. Jen je tvůj krok značně neadekvátní nastalé situaci. Stejně jako tvůj příspěvek. Jestliže zde setrváš, tak si příště dávej větší pozor na to, co vypustíš z úst(klávesnice). Takže hlavně bez urážek! Omluva by byla na místě. H.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Křečík Barbuška

miso2087 píše:čo sú to vlastne za gumy?
Dle nynějších pramenů jsou to pneumatiky letní, nicméně v dávných dobách se v laických kruzích užíval výraz celoroční. Na zimu to není žádná sláva, zkřehne to a jedeš jak na saních. V létě se dají, ale matně si vzpomínám, že jsem se na nich párkrát svezl na vodě, ovšem než ten vzorek, je spíše nevhodný rozměr, na 175/70 mi žigul připadá stabilnější.
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Koko Loko píše:
miso2087 píše:čo sú to vlastne za gumy?
Dle nynějších pramenů jsou to pneumatiky letní, nicméně v dávných dobách se v laických kruzích užíval výraz celoroční. Na zimu to není žádná sláva, zkřehne to a jedeš jak na saních. V létě se dají, ale matně si vzpomínám, že jsem se na nich párkrát svezl na vodě...
Da da.
Koko Loko píše:... ovšem než ten vzorek, je spíše nevhodný rozměr, na 175/70 mi žigul připadá stabilnější.
To máš naprostou pravdu, jenže tento rozměr nelze dát oficiálně na auta kulaté řady. Nemají to napsané v TP. U hranáčů není problém, tam jsou obvykle napsané oba rozměry.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Křečík Barbuška

Ano, tento legislativní nedostatek mne také svazoval, neb na nulapětce jsem měl v TP také jen 165/80, sice ti rozměr navíc v Ladě zapíší nebo tak nějak, ale komu by se chtělo papírovat.
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“