Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
A ne dneska! Sem si rikal ze by uz vsichni odesli .... No nic, tak pristi tejden se neukazu ...Honza 21061 píše:Termín pro další pražské setkání je středa, 9. Ledna 2008 od 18 hodin
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Malda: Hlavně, že jsem Ti udělil předminule ústního Bludišťáka za to, že nečteš staré příspěvky ohledně srazů. Nicméně je to škoda, že jsi se tam hnal zbytečně...
Příští vyhlášení datumu si raději přečti, i když předpokládám, že pro únor už zůstaneme u původního obvyklého rozpisu.
- - - - - - -
Program setkání na následující středu:
- Zimní sraz
- Zimní sraz
- a pro změnu Zimní sraz
No a samozřejmě jako obvykle i spousta dalších věcí.
Příští vyhlášení datumu si raději přečti, i když předpokládám, že pro únor už zůstaneme u původního obvyklého rozpisu.
- - - - - - -
Program setkání na následující středu:
- Zimní sraz
- Zimní sraz
- a pro změnu Zimní sraz
No a samozřejmě jako obvykle i spousta dalších věcí.
Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne úte led 08, 2008 17:16, celkem upraveno 1 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Scůze se povedla, účast 7 lidí+ dvou nových členů patří mezi ty solidně obsazené.
Zbytek možná ještě schůzuje já jsem to zabalil kvůli migréně a těm, kteří si toho všimli se omlouvám za svoji nevrlost, poslední dobou nejsem ve své kůži... Ale rád jsem se se všemi zase viděl a měli jsme dobrou debatu.
Příště vás všechny snad raději pozvu k sobě, protože jakékoliv hospody mě přestávají čím dál více bavit. Tím nepříjemným pachem jsem potom týden nasáklý až na kost. U Regenta je nedýchatelno, hlučné prostředí, stísněný prostor...
To je tak vše, nic osobního... (vyspím se z toho a snad už nebudu zítra vstávat pr.elí) Díky všem za účast, jsem rád, že do pražské sekce přibývají členové a že naše schůze ožívají. Za necelý měsíc naviděnou!!
Zbytek možná ještě schůzuje já jsem to zabalil kvůli migréně a těm, kteří si toho všimli se omlouvám za svoji nevrlost, poslední dobou nejsem ve své kůži... Ale rád jsem se se všemi zase viděl a měli jsme dobrou debatu.
Příště vás všechny snad raději pozvu k sobě, protože jakékoliv hospody mě přestávají čím dál více bavit. Tím nepříjemným pachem jsem potom týden nasáklý až na kost. U Regenta je nedýchatelno, hlučné prostředí, stísněný prostor...
To je tak vše, nic osobního... (vyspím se z toho a snad už nebudu zítra vstávat pr.elí) Díky všem za účast, jsem rád, že do pražské sekce přibývají členové a že naše schůze ožívají. Za necelý měsíc naviděnou!!
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Ahoj, tak Honza 21061 měl pravdu. Ladalover + Honza + Tom 007 jsme opouštěli schůzi v 00:30
Ale krásnou atmosféru schůze jen zakalil fakt, že buď někteří neumí počítat, nebo pijou moc a pak jim to splývá.
Vysvětlení: Doplácet pivka za jiné jen proto, že odcházím poslední, se mi nezdá férové.
Myslete na to příště, prosím.
Ale krásnou atmosféru schůze jen zakalil fakt, že buď někteří neumí počítat, nebo pijou moc a pak jim to splývá.
Vysvětlení: Doplácet pivka za jiné jen proto, že odcházím poslední, se mi nezdá férové.
lada time is comming...
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
Taky jsme s tím na našich schůzích měli problémy. Už se z toho jednu dobu stalo téměř pravidlo. Kdo včas nezmizel, ten to odskákal. I když někdy se stalo, že jsem neplatil část jídla, ale za to třeba 2 piva, která jsem neměl. Nakonec se nám podařilo najít hospodu, kde takovéto problémy naštestí nemáme.ladalover píše:Ale krásnou atmosféru schůze jen zakalil fakt, že buď někteří neumí počítat, nebo pijou moc a pak jim to splývá.
Jinak jsem rád, že jste spokojení a daří se vám pořádat schůze takhle pravidelně. Jen tak dál.
- Křečík Barbuška
Pravda pravdoucí, je to tam velice dobré, jen kdyby netočili to Starobrno . Ale podnik je to normální na nic si nehrající, narozdíl od těch nóbl, kde se "připlácí".Hurikán píše:... Nakonec se nám podařilo najít hospodu, kde takovéto problémy naštestí nemáme.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, že na schůzích leckde jsou nebo byly stejný problémy Nj, taky se nam to stává, ale jsme na tom, že to je kombinací splývání a obsluhy.... Je třeba si to počítat No, uvidim, jak dopadneme dneska, no zářezy do podtácku to jistí.....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
To jsem rád, že si nestěžuji jen já... Na tomto místě bych se přiklonil k opětovné změně podniku, pokud budete tak nějak kolektivně souhlasit. Nejen kvůli tomuto nešvaru, ale kvůli tomu, že (bez obalu) se mně osobně U Regenta neskutečně nelíbí to dusno, zadýchané prostředí, velmi hlučno, nemožnost v salonku vyvětrat a stísněné prostředí...
O nalezení náhradního řešení se tentokráte postarám sám (samozřejmě nápady ze všech stran jsou i nadále vítány) a musí to být lepší, než všechny dosavadní podniky a to, že při příští akci budeme pít a jíst každý na svůj vlastní účet, tak jako se to dělá v těch opravdu slušných podnicích!
Případnou změnu dám včas vědět sem do tématu, ostatní, méně internetové kolegy obvolám a obepíšu.
O nalezení náhradního řešení se tentokráte postarám sám (samozřejmě nápady ze všech stran jsou i nadále vítány) a musí to být lepší, než všechny dosavadní podniky a to, že při příští akci budeme pít a jíst každý na svůj vlastní účet, tak jako se to dělá v těch opravdu slušných podnicích!
Případnou změnu dám včas vědět sem do tématu, ostatní, méně internetové kolegy obvolám a obepíšu.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno