![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
V zasade je mi to jedno, ciste bez emoci rikam, odhlasujte si jak to ma byt a udelame to
Dale pak muzu poskytnout graficke prvky a CSS soubor a muze si nekdo udelat klidne vlastni, ktery muzem pridat do vyberu
Moderátor: Moderátoři
To je slovo do pranice.JmJ píše:..... Ostatne udelat treti vzhled neni problem. Klidne rudy a bez srpu a na druhou stranu ten srpovy pritvrdit treba jeste o peticipe hvezdy v titulcich v sloupcich
V zasade je mi to jedno, ciste bez emoci rikam, odhlasujte si jak to ma byt a udelame to
....
Zas tak hrozné to nebude, Ať to nachá tak jak to je a hotovo !Koko Loko píše:JmJ podal prstík a teď nemá ruce .
My to ako recesiu môžeme brať a asi aj mnoho náhodných návštevníkov. Ale má niekto na stránke venovanej chrobákom čo i len z recesie Adolfa Hitlera alebo svastiku? Myslím si, že keď už pre nič iné tak z úcty k miliónom mŕtvych nevinných ľudí by sme tam nič také mať nemali. Väčšina diskutujúcich v tejto téme má hlboko pod 30 rokov a teda v roku 1989 boli ešte deti. Možno keď ešte trochu viac "dospejete" (prosím nemyslím to v zlom!) a prečítate si pár knižiek o komunistickom režime zistíte o čom to vlastne bolo. Aj v Československu zomierali ľudia, trpeli bezprávie a mnohým boli upierané základné životné práva. Naša stránka je o zaujímavých a pre nás skoro nesmrteľných autách, NIE o politike.Kopr píše:No vy jste nejaky cimprlich jde o recesi........![]()
![]()