Imobilizer

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jozef

Imobilizer

Příspěvek od jozef »

Dobry den. Prosim vas o radu.
Mam Ladu 2104 1700i s imobilizerom a riadiacou jednotkou.Momentalne mam problem,ze imobilizer pri zasunuti neda impulz na pristrojovu dosku a spinaciu skrinku. Bez tohto ukonu neviem auto nastartovat, podotykam, ze imobilizer nie je v kluci, je v samostatnom obdlznikovom obale. Typ imobilizeru : G408.
Dakujem
Sender

Příspěvek od Sender »

S tímhle typem imobilizéru zkušenost nemám.Já bych to řešil tak,že bych ho z auta úplně vymontoval.Tohle auto ti nikdo krást nebude a když,tak ho stejně ukradne.

(co člověk,to názor)
M150

Příspěvek od M150 »

ja zas hovorim zabezpec si auto v ramci moznosti co najlepsie. skus chvilu sledovat kradeze aut:
http://www.bleskovky.sk/se/100107/Kradeze-aut/

- a budes prekvapeny ako casto sa tam objavuje lada. mne chceli tiez pred domom ukradnut a zachranil ma mechanicky zamok paky.
2103, 2103
Saša

Příspěvek od Saša »

Spravit bych to určitě uměl , bohužel Košice jsou trochu dál od Litoměřic tak aspoň poradím. Říkáš že ti to nedává impulz ? na palubku a spínačku . Mate mě slovo impulz. Ale asi myslíš že to "nepustí" proud do některých obvodů. V 044i to určitě nebude řešeno na bázi datové komunikace s ŘJ.
Neznám Tvůj typ imob. ale jistě je uvnitř té škatulky relé které odpojuje určité okruhy.Koukni se jestli je ten imob. pod napětín, třeba to je jen pojistka,nebo jestli na tom relé není "studený"spoj stává se to často. Prostě po aktivaci (nevím čím) se musí to relé sepnout (cvakne).
Testni to a napiš jak si dopadnul.Další dle Tvého zjištění.
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Také mám ve své 21044i imobilizér s centrálem a alarmem vč. dálkového ovládání a to konkrétně Jablotron-3.
Třeba tam bude nějaká (drobná) shoda.
Když "pípnu" (zmáčknu tlačítko) dálkového ovládání tak se auto odemkne a přestane blikat kontrolní červená dioda. Po zasunutí a otočení klíčku se rozsvítí kontrolky a auto lze nastartovat.
Velmi často nechávám auto ve stodole nezamčené. Po nějaké době (nevím, jestli je to 10 minut nebo 2 hodiny) začne blikat dioda. Když zasunu a otočím klíček - kontrolky se nerozsvítí. Musím zmáčknout tlačítko DO - teprve potom cvakne imobilizér a pustí proud do kontrolek a lze nastartovat.
Třeba to bude i řešení Tvého problému .... . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Odpovědět

Zpět na „Elektrická soustava“