Novy vzhled stranek LADAklubu
Moderátor: Moderátoři
Jsem dva dny pryč a taková změna ! Moc pěkné pochvala !
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Moc pěkné
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
jo pekne moc akorat proc tam misto Lady C nestoji naste nesmrtelne stroje z 80, let? to samozdrejmne nic nemeni na tom ze stranky jsou moc pekne.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
Protože je to ještě ve stádiu vývoje viz:Atex píše:jo pekne moc akorat proc tam misto Lady C nestoji naste nesmrtelne stroje z 80, let? to samozdrejmne nic nemeni na tom ze stranky jsou moc pekne.
JmJ píše:tak mate naznak noveho webu. kdokoliv cokolic negativno rekne, jako by nerekl Proti moc velkemu soku rikam predem, ze: obrazku v titulku bude vice ruznych (ruzny krabice, oky, samary a tak), bude i ruda verze stranek pro historicke vzpominane (nejakej ten srp s kladivounem taky bude). Netlacte na pilu, delame ve volnem case co muzem
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No když chceš..... Snad to nevyzní jako provokaceJmJ píše:..... Chyb tam bude hodne i jinde. Hlasit, opravime.
V oddělení lidé:
....osoby zaregistrované na fóru a na osoby, které nejsou zaregistrovány
...nechlubí např. o tom, co je jeho profesí, a když už to řekne, nezní to nadřazeně. LADAfanda se nechvástá tím, jak žije, jak bydlí, jací jsou jeho bližní. Neznamená to, že LADAfandové o takových věcech nemluví, jen o nich mluví tak, jak jsou, nic víc, jakoby nic.
...nepošle jiného LADAfandu se vší vážností do nepatřičných míst(zde čárku ne) či partií lidského těla,...
Víc jsem toho eště neprošel....nejlépe se přidat(zde čárku ne) i se svým strojem
Jo a v knihovně nevidim v servisní literatuře první tři knihy, jenom obdélník místo nápisu. Ale funguje mi to
Ale jinak vzhled je to velice parádní, líbí se mě, do hloubky jsem to eště neprošel, takže tolik zatim z mé strany
Tleskam
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
Nový web
Já,jakožto uživatel PC chci poděkovat za tak trpělivou a náročnou práci,kterou si vynaložil ( vynaložili ) na obnově těchto stránek.Např. se mi velice líbí odkaz na sponzory,konkrétně AUTOREMONT.Je to paráda.Ještě jednou dík a smekám
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Prave proto sem to napsal......Hurikán píše:Protože je to ještě ve stádiu vývoje viz:
JmJ napsal:
tak mate naznak noveho webu. kdokoliv cokolic negativno rekne, jako by nerekl Proti moc velkemu soku rikam predem, ze: obrazku v titulku bude vice ruznych (ruzny krabice, oky, samary a tak), bude i ruda verze stranek pro historicke vzpominane (nejakej ten srp s kladivounem taky bude). Netlacte na pilu, delame ve volnem case co muzem
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
-
- Kontaktovat uživatele:
Laďuša: sežral jsi snad příručku na psaní čárek? To byl vždycky můj problém, proto tam žádné chyby nevidím... v diktátech sem měl 15chyb v čárkách, pravopis jinak v pohodě...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
ja umim od kazdeho necoDrobek81 píše:Laďuša: sežral jsi snad příručku na psaní čárek? To byl vždycky můj problém, proto tam žádné chyby nevidím... v diktátech sem měl 15chyb v čárkách, pravopis jinak v pohodě...
by me docela zajimalo, kdo ty texty vlastne psal. jsou prevzate z puvodniho webu.
VAZ 2104 1.3 1989
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tož příručku jsem nesežral, ale přesto si myslim, že psaní čárek docela ovládam. Samozřejmě ne stoprocentně a bohužel, v diktátech jsou schvalně jevy, kde leckdy váham... A nejen teda tamDrobek81 píše:Laďuša: sežral jsi snad příručku na psaní čárek? To byl vždycky můj problém, proto tam žádné chyby nevidím... v diktátech sem měl 15chyb v čárkách, pravopis jinak v pohodě...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška