II prírastok v zbierke Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
Tak veru, vcera mal kombik velky dobrodruzny vylet.
Nebude totiz z neho pickup ani ina terenna prasacina/minimalne nie u mna/. Bol som prehovoreny ze je ho na to skoda a uz ma novych majitelov. Jeden z nich ma prispevok priamo nad mojim
Podla GPS sme celkovo urazili 93km a presli cez 4 okresy, z toho priamo cez centra dvoch velkych okresnych miest. Aj sme sa snazili ist po bocnych cestach ale nie vsade to slo. Totiz nase sance na pruser boli 50:50 kedze sme mali bilanciu 4 ludia z toho len 2 s vodicakmi a 2 auta z toho len jedno s papiermi a za volantami sme sa rozne striedali
Ale tak myslim ze viac ako 120 sme skoro nikde nesli
Uspesne sme absolvovali celu cestu dokonca sme prevalili aj okolo jednej policajnej hliadky, ktora sa asi len prave rozkladala.
Na zaver dna sme si este spravili maly vylet Nivou na Bielu skalu/1130m.n.m/ ale kedze tam je 70cm snehu tak sme nevyliezli uplne na samy vrch, ale len 70metrov pod vrchol, uz sme to nechceli silit
Fotky
Nebude totiz z neho pickup ani ina terenna prasacina/minimalne nie u mna/. Bol som prehovoreny ze je ho na to skoda a uz ma novych majitelov. Jeden z nich ma prispevok priamo nad mojim
Podla GPS sme celkovo urazili 93km a presli cez 4 okresy, z toho priamo cez centra dvoch velkych okresnych miest. Aj sme sa snazili ist po bocnych cestach ale nie vsade to slo. Totiz nase sance na pruser boli 50:50 kedze sme mali bilanciu 4 ludia z toho len 2 s vodicakmi a 2 auta z toho len jedno s papiermi a za volantami sme sa rozne striedali
Ale tak myslim ze viac ako 120 sme skoro nikde nesli
Uspesne sme absolvovali celu cestu dokonca sme prevalili aj okolo jednej policajnej hliadky, ktora sa asi len prave rozkladala.
Na zaver dna sme si este spravili maly vylet Nivou na Bielu skalu/1130m.n.m/ ale kedze tam je 70cm snehu tak sme nevyliezli uplne na samy vrch, ale len 70metrov pod vrchol, uz sme to nechceli silit
Fotky
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, a už je to venku... Trvalo to, ale dočkali jste se....
To teda musela bejt jízda
To teda musela bejt jízda
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
jaaaj
nooo tak ked si nacal:
Ked sme vyliezli zo Ziaru mali sme na chrbte nalepeneho cerveneho tuningoveho Golfa, znizeny, xenony a tak... Tak som na to prisliapol/na kombiku/ a striasli sme ho
nooo tak ked si nacal:
Ked sme vyliezli zo Ziaru mali sme na chrbte nalepeneho cerveneho tuningoveho Golfa, znizeny, xenony a tak... Tak som na to prisliapol/na kombiku/ a striasli sme ho
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
No co, ty mas zas modryho tuningovyho zigula, znizeny, xenony a tak ...Majo píše:jaaaj
nooo tak ked si nacal:
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Lenže to bolo na bielej nezníženej 2102 a išla na skackavý benzín. a za chvíľku sa pozrem a za nami úplne prázdna cestaMalda píše:No co, ty mas zas modryho tuningovyho zigula, znizeny, xenony a tak ...Majo píše:jaaaj
nooo tak ked si nacal:
modrej kombik > zima > sracky na silnicich. to by se majo pomatHurikán píše:A já myslel, že tě táhnul Majo na laně za svým kombíkem.
Jinak to teda musela být fakt krutá akce. Bylo to fakt o hubu s papírama. Jste kaskadéři.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009