II.LETNÝ LADAZRAZ -TRNAVA-VlČKOVCE-stará cesta
Moderátor: Moderátoři
- Jozef Matuška
II.LETNÝ LADAZRAZ -TRNAVA-VlČKOVCE-stará cesta
"Mám takovej dotaz" ked sa rozhodnem zostat zo soboty na nedelu v kempe, treba to nahlasovat teraz alebo stačí až v Trnave?A hlavne komu.
normalne dojdes do trnavy rano zastavis odparkujes auto vystupis a zablekas ze : ja idem chlastat vecer do kempu
to plati pre vsetkych a este jedna haluz spime v stanoch a tak aby ste boli v obraze alebo v autach kto chce bude pohoda, na recepcii by mala byt moja kamaratka takze zase ojebeme pana Pruzinca o penizky ako v lani
Oi! Oi! Oi!
to plati pre vsetkych a este jedna haluz spime v stanoch a tak aby ste boli v obraze alebo v autach kto chce bude pohoda, na recepcii by mala byt moja kamaratka takze zase ojebeme pana Pruzinca o penizky ako v lani
Oi! Oi! Oi!
Čmelo - ta Tvoje kamarádka je aspoň pořádně fešná baba??? Já jen, že bych možná zůstal též do neděle (ale bez společnice se mi nechce................................ ).čmelák píše:normalne dojdes do trnavy rano zastavis odparkujes auto vystupis a zablekas ze : ja idem chlastat vecer do kempu
Oi! Oi! Oi!
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
[quote="
Čmelo - ta Tvoje kamarádka je aspoň pořádně fešná baba??? Já jen, že bych možná zůstal též do neděle (ale bez společnice se mi nechce................................ ).[/quote]
Marku je strašně zajímavý že zrovna ty se tady budeš vášnit wohledně fešnejch bab.Ty bys mněl bejt rád že tě ty tvoje vypustily a že jeden celej den a skoro i noc nebudeš poslouchat takový hlášky jako DUDU,HAM,EE,LULU a tak.Takže všechny fešný baby nech napokoji nebo tě rada starších utluče dudlíkama.
A navíc´,je tady spousta hezčích,hubenějších a hlavně skoro nezadaných ladystů,že?
Co se mně týče čmeláčku.Ja též iděm chlastat večer do kempu,že?
Stenly
Čmelo - ta Tvoje kamarádka je aspoň pořádně fešná baba??? Já jen, že bych možná zůstal též do neděle (ale bez společnice se mi nechce................................ ).[/quote]
Marku je strašně zajímavý že zrovna ty se tady budeš vášnit wohledně fešnejch bab.Ty bys mněl bejt rád že tě ty tvoje vypustily a že jeden celej den a skoro i noc nebudeš poslouchat takový hlášky jako DUDU,HAM,EE,LULU a tak.Takže všechny fešný baby nech napokoji nebo tě rada starších utluče dudlíkama.
A navíc´,je tady spousta hezčích,hubenějších a hlavně skoro nezadaných ladystů,že?
Co se mně týče čmeláčku.Ja též iděm chlastat večer do kempu,že?
Stenly
brasko moj isteze ved my dvaja budeme drzat prvu linii
takze takto moja byvala frajerka nam bude capovat pivo
moje kamoska a spoluzacka bude na recepcii takze nas bude asi 3dospely 4auta 1,5stanu a 8deti :lol:
bude to masaker len ma niekto asi budete muset zobrat do auta i s moji jankou lebo tatinek auto nepozica takze zase sa budem vtierat niekomu dufam ze ma nenechate v trnave
takze takto moja byvala frajerka nam bude capovat pivo
moje kamoska a spoluzacka bude na recepcii takze nas bude asi 3dospely 4auta 1,5stanu a 8deti :lol:
bude to masaker len ma niekto asi budete muset zobrat do auta i s moji jankou lebo tatinek auto nepozica takze zase sa budem vtierat niekomu dufam ze ma nenechate v trnave