Neobvyklé příhody- různé
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, psychotesty i pro řidiče skupiny "B", já to říkám pořád. To by se člověk divil, kolik po silnicích jezdí lidí, kteří za tím volantem opravdu nemají co dělat, protože jejich povaha je nevypočitatelná...
No a když se sejde skupina 4 frajírků, tak je to parta a v partě se vždycky snadno vyskakuje na jedince. Sranda by byla, kdyby Radek měl partáka a oba uměli nějaký japonský bojový styl, hoši by asi změkli. Nejlepší je skutečně nevylézat, zamknout se a čekat. Já si taky občas zablikám a zatroubím, sice velmi málo, ale stane se, že se nechám se unést, ale pak si uvědomím, co všechno se může stát a že mě taky někdo může zablokovat a rozbít auto a kdoví co ještě.
No a když se sejde skupina 4 frajírků, tak je to parta a v partě se vždycky snadno vyskakuje na jedince. Sranda by byla, kdyby Radek měl partáka a oba uměli nějaký japonský bojový styl, hoši by asi změkli. Nejlepší je skutečně nevylézat, zamknout se a čekat. Já si taky občas zablikám a zatroubím, sice velmi málo, ale stane se, že se nechám se unést, ale pak si uvědomím, co všechno se může stát a že mě taky někdo může zablokovat a rozbít auto a kdoví co ještě.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
ja se budu nejvic smat az je neudelasHonza 21061 píše:Jojo, psychotesty i pro řidiče skupiny "B", já to říkám pořád.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
To kamos videl takhle v praze dva taxikare, jak se tukli:OndrejGTi píše:ked uz pisete o tych bitkach pri tuknuti... v ziline som stal na zastavke a na parkovisku tukol chlap ked cuval na cestu... vystupili, pozreli, nieco povraveli a sli kazdy inou cestou... v ziline su celkom kultivovani ludia
-Co delas vole?
-Co delas ty ty vole?
Sebrali si bordel ze zeme a odjeli
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
no zase takhle sem to nmyslel, budme radi ze ty testy nejsou i pro nas, kdo vi kolik z nas by je neudelalo..Honza 21061 píše:To se klidně může stát... Díky za přání úspěchu.Atex píše:ja se budu nejvic smat az je neudelas
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
My jsme viděli s Vašátorem když byl v Praze jednu paničku s Peugeotem 307 (asi 25 letou blondýnu) v podpatkách, jak v koloně nedobrzdila a šlehla to do vozíku za nějakou Sierrou. Ihned vycouvala a ještě málem nabrala Octavii za sebou, kdyby na ní ten řidič nezatroubil. Vylezla až když se majitel vozíku šel podívat. Přestože to byla celkem rána, nic se nestalo na vozíku, ani nic výrazného na Peugeotu.
Mně to nedalo a neodpustil jsem si na ni zavolat "to chce taky koukat", ale panička to nezaregistrovala a jeli dál. A já jsem si pak připadal jako nějaká pavlačovka...
Atex: To je možné... Ale já už mám splněno na skupiny C, D "vnitrostátní" takže pokud mi nehrábne, předpokládám, že bych mohl splnit i ty následující.
Mně to nedalo a neodpustil jsem si na ni zavolat "to chce taky koukat", ale panička to nezaregistrovala a jeli dál. A já jsem si pak připadal jako nějaká pavlačovka...
Atex: To je možné... Ale já už mám splněno na skupiny C, D "vnitrostátní" takže pokud mi nehrábne, předpokládám, že bych mohl splnit i ty následující.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
no to je hezke ze mas tolik ridicaku, ses dobrej no.. ale nemusi se to zbytecne kazit i tem Beckarum ne, vsichni nejsou tak dobri jako ty
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Michal Pokorný
Zítra jedu služebně do Nového města n. Met. Dodávkou. Pražská spz. Začínam mít mindrák.
Radku, to jsou zoufalé situace. Ne, že by se člověk nějak neubránil,/třeba tim odhrnutim tý jejich popelnice/ ale ty důsledky, vždycky se to otočí proti tobě.
Radku, to jsou zoufalé situace. Ne, že by se člověk nějak neubránil,/třeba tim odhrnutim tý jejich popelnice/ ale ty důsledky, vždycky se to otočí proti tobě.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/clanek/129220-opi ... ilemi.html
stalo se to kousek od nás cca 14km v usti pod oknama kanceláře mí mamky docela hustý
stalo se to kousek od nás cca 14km v usti pod oknama kanceláře mí mamky docela hustý
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Vzhledem k tomu s čím jezdí to chápu. Musel si dát pár panáků, aby sebral odvahu a mohl jet.kewin-tomas píše:http://www.novinky.cz/clanek/129220-opi ... ilemi.html
Jinak, takovýmhle prasatům bych sebral řidičák na trvalo!