Kalina jako auto pro autoskolu (ABS atd.)
Moderátor: Moderátoři
Ještě dovolte maličkost. Příští rok jsem chtěl koupit KALINU jako automobil pro autoškolu. Podle autoškolského zákona musí mít ABS - což je u KALINY problém. Ale snad už nebude, protože příští rok ABS snad bude. Jeden můj známý si jí koupil a měl problémy s elektrikou. Po rozhovoru s ním , nevim jestli mohu svěřit své každodení živobytí do "rukou" kaliny Ale na druhou stranu, bych byl asi jediný v republice s vozem KALINA jako autoškola Tím ale opět neříkám, že KALINA je KRÁM ( pro rejpaly ) Akorát mám strach abych kvůli opravy a čekání na ND, neskrachoval dřív než začnu podnikat ......
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
v podnikani drzim palcedanielTIR píše:Ještě dovolte maličkost. Příští rok jsem chtěl koupit KALINU jako automobil pro autoškolu. Podle autoškolského zákona musí mít ABS - což je u KALINY problém. Ale snad už nebude, protože příští rok ABS snad bude. Jeden můj známý si jí koupil a měl problémy s elektrikou. Po rozhovoru s ním , nevim jestli mohu svěřit své každodení živobytí do "rukou" kaliny Ale na druhou stranu, bych byl asi jediný v republice s vozem KALINA jako autoškola Tím ale opět neříkám, že KALINA je KRÁM ( pro rejpaly ) Akorát mám strach abych kvůli opravy a čekání na ND, neskrachoval dřív než začnu podnikat ......
zkus drze zadat na kalinu slevu s tim, ze takovou reklamu, jakou bude lada mit v podobe X proskolenych ridicu, jeste AUTO VAZ v CR nikdy nemel
VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele:
ano, soudny clovek dojde k zaveru, ze by se to melo drzet hesla "tezko na cvicisti, lehko na bojisti". Bohuzel, pak by prodejci vozu meli mensi zisky, takze muzem byt radi, ze auto pro autoskolu neni povinne vybaveno vyhrivanyma sedackama a klimatizaciFlipper Tom píše:Autoškolky musej mít ABS ?? no potěš koště , to se všechny ty nány pokud budou muset přesednout do něčeho obyčejnýho zabijou
Podle mě by vozidlo autoškoly nemělo mít naprosto vůbec nic - a poper se s tim
VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele:
no ano, to bude picovina z kamakoliv, kazdopadne kdo z toho ma profit? prodejci a vyrobic aut. ridici skolaci urcite ne.Flipper Tom píše:V celkovejch prodejích ty auta pro autoškoly znamenají pro automobilky mizivý procento (pokud nepočítáme Daniela s případnou kalinou) takže to zas bude nějaká píčovina z EU
VAZ 2104 1.3 1989
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Fakt důležitý, navíc stejně v autoškole prudce brzdí leda instruktor
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
jak ve které, někde jenom šíleně nadává: Brzdi, Brzdi, to nevidíš, že se tam nevejdeš???
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych,že Liazky a V3S asi tím pádem skončí.Já byl naopak rád,že jsem se učil na autech bez synchronů a nebo v případě vejtry bez posilovače řízení.danielTIR píše:nákladní autoškolské auta
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Michal Pokorný
já jel jednou s Liazkou bez synchronů autoškolu , ale dojel jsem asi 10km za město tam jsem zničil nějaký táhlo řazení jak jsem tam ty kvalty rval.Ten velkej volant a korba za zády ve mě vyvolávaly hrozný pocity, tak jsem to radši vzdal.Vadí mi že tam není vidět čumák a proto jsem se dost špatně orientoval.Do náklaďáku už bych nesedl ani za nic, ty nervy co kamioňáci mají každej den jim to někdo s osobákem zaflekuje a myslí si že s 20ti tunama na korbě zastaví na místě.Ty nervy při couvání jestli si tam náhodou nějakej strejka nestoupnul těsně za korbu a nestačí uskočit až šofer zařadí zpátečku. Asi jde o zvyk ale já bych se vyloženě bál i jenom s koníkem.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
i bez volantu?Michal Pokorný píše:v případě vejtry beze všehoradek mb píše:a nebo v případě vejtry bez posilovače řízení.
A, vidím že jsem byl přesunut LIAZky skončí , ale ne uplně. Novější typy ABS mají, stejně tak i novější KAROSY. Před týdnem jsem skončil s posledním ŘP sk. D a jezdil jsem právě karosou s ABS, nějaký dálkový zájezdový typ tuším. Je to sice na prd, ale budme rádi, že si nevymysleli ještě 16x airbag a další elektronické kraviny
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA