Moderátor: Moderátoři
Moje otazka, zda hovoris o Melniku byla myslena spis ironicky. Samozrejme, ze o Melniku nemluvis, protoze tam maji v podstate vsechno, nikoliv MOZNA. Nicmene jsi to napsal jako reakci na servis v Melnice, coz ti asi uniklo.danielTIR píše:Zaplať pánbů nemluvím o Mělníku, kde je to MOŽNÁ lepší. Ale řekni sám - jezdil bys 450 km do opravny s autem co to potřebovalo cca co měsíc![]()
( i když maličkosti
) Jsem z Opavy, mluvil jsem o servisu , respektive servisech poblíž !! V Opavě nemaj na LADU hned snad nic. Kupříkladu brzdové válečky jsem kupoval asi čtyři za dva roky a vždy vydržely tak půl roku - nějaké polské náhražky. O ruské se ani nesnažili dovážet je do Opavy.
Myslím si že úplně všechno na Mělníce nemají.Sice se to netýká kaliny, ale sháněl jsem světlo s čočkou na 2111 a neměli, pak zapalovací blok, ten byl taky ještě v Rusku a údajně se dělá jen v malých seriích, takže jsem čekal měsíc. Ale abych si jenom nestěžoval tak běžný spotřební zboží jako třeba výfuky, zadní světla atp. mají . To jsem se ptal sice jen na Koněvce ale dívali se mi do počítače na stav skladu Mělníkovců.dan píše:Pokud stale jeste mluvis o Melniku, tak tam je centralni sklad a maj vsechno. Tvuj Lada Servis neznam, takze se k nemu nebudu vyjadrovat.danielTIR píše:No nevim nevim. Když jsem pro cokoli přijel do LADA servisu s mou 2110, tak jsem téměž vždy slyšel nemáme.dan píše:Panove, rozdil mezi Melnikem a servisem "zapadni" znacky je spis psychologicky, nikoliv funkcni.