Neviem ci som uz o tom pisal, asi nejak komplexne nie.
Je to sekvencne 4bodove vstrekovanie od ceskeho vyrobcu Lovtec - konkretne typ Magic II.
S kvalitou samotneho systemu a zariadenia som velmi spokojny, horsie to je s montazou(ako vzdy). Dali mi mensie trysky, takze sa mi rozsvecuje check-engine a po pripojeni diagnostiky to hlasi chudobnu zmes. Musim ich dat vymenit za vacsie a znovu nakalibrovat.
Spotreba - no ta sa pohybuje v rozpati 11-14 litrov, v podstate rovnako ako to bolo u benzinu. Nejake navysenie tam ale urcite je, pretoze to automaticky startuje na benzin(ci teple alebo studene proste vzdy) a do benzinu prepina len ked teplota chladiacej kvapaliny v reduktore presiahne 35stupnov a otacky sa zvysia na 2000 a viac a nejaku dobu tam zotrvaju.
Vykonovo je to absolutne stejne ako v benzine, v niektorych momentoch dokonca zivsie(asi koli moznosti chipovania plynovej RJ).
S najazdovymi uhlami nemam problem, ak si pozorne pories fotky zistis, ze sa najazdovy uhol nezmenil. A ak to nahodou tresne na skalu tak ma to netrapi, je to predsa 3,5mm hruby plech

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4