šíbr-otvírací střecha
Moderátor: Moderátoři
šíbr-otvírací střecha
lidi pořídil jsem si 01 od jednoho děduli sice zatím nejede,ale pozor má to klasickej šíbr jak mercedes,žádný větrací okýnko.Pár desítek žigulů mi rukama kdysi prošlo ale toto vidím poprvé
-
- Kontaktovat uživatele:
- Aleš.Melichar
- Kontaktovat uživatele:
To same jsem videl na par fotkach 125p, udajne to bylo seriova vybava(asi velmi nadstandartni) Nahod foto, zkusim pohledat, jak to bylo na polakuRoman píše:Vo vychodnom Nemecku volakedy davno (1975) robili na objednavku celkom paradny siber, nebolo tam sklo, len plech, dalo sa to zasuvat a vyklapat. Videl som to na jednej S100. Mozno to pochadza odtial.
Edit: Nenašel, ale někde jsem to viděl, zkusim to jeste u kamose
Polski Fiat 125p 1500ccm NA PRODEJ
Fiat UNO 45 903ccm NA PRODEJ
pěší chodec:(
Fiat UNO 45 903ccm NA PRODEJ
pěší chodec:(
zítra to vyfotim.Je to stejný jako na pianu včetně toho plexiskla před otvorem,zespodu polstrování z hnědé kůže.No prostě úžasná kára,je tam i rádio z roku angrešt ale hraje,lékárnička je ještě z dob kdy jsme se při cvičení CO soukali do plynových masek a jiný další pamětihodnosti.A navíc byl pán zručný technik neboť jsem v kufru našel elektrický otvírání,před benzínovou pumpou elektroventil, nevim ještě kam to napojil, ve vzduchovym filtru je nějakej treger taky nevim k čemu,no je to hlína
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Velmi pěkný, účelný a hodnotný doplněk. Nejvíc se mi líbí kvalita zpracování a zasazení. Zvláště čalounění je provedeno velmi pěkně.
To bych si nechal taky líbit
Jen by mě zajímalo, jak je provedeno oddrenážování kapsy pod oknem. U šíbru musí být vždy odvodnění kapsy s mechanismem. Pokud vím, tak odvody vody jsou 4. V každém rohu jeden a svody jsou ve sloupcích. To aby se v kapse nehromadila prosáknuvší voda, ať je již auto v jakékoliv poloze. Lada na to má ale sloupky úzké. Zvláště ty přední.
To bych si nechal taky líbit
Jen by mě zajímalo, jak je provedeno oddrenážování kapsy pod oknem. U šíbru musí být vždy odvodnění kapsy s mechanismem. Pokud vím, tak odvody vody jsou 4. V každém rohu jeden a svody jsou ve sloupcích. To aby se v kapse nehromadila prosáknuvší voda, ať je již auto v jakékoliv poloze. Lada na to má ale sloupky úzké. Zvláště ty přední.