Poraďte mi pažalsta
Moderátor: Moderátoři
-
Mrkni na http://www.cars.cz/xchanger/custom/soren/cl.jspIgithegreat píše:Tak si predstavte ze sem tam dnes sel s mechanikem a uz je v prdeli nak sem to s praci nevychytal driv.. no skoda.. snad se neco podobnyho brzy objevi.. nebo nekdo z Vas bude prodavat.. kdyby bylo jaro tak sem ji vzal hned.. tak do jara mam nad cim premyslet a hledat..
Je tam už nějakej pátek. Přemýšlel jsem o ní...
Ježíši ta anténa , to snad ani nemůže bejt pravda, že já eště spim....Brajara píše:Mrkni na http://www.cars.cz/xchanger/custom/soren/cl.jspIgithegreat píše:Tak si predstavte ze sem tam dnes sel s mechanikem a uz je v prdeli nak sem to s praci nevychytal driv.. no skoda.. snad se neco podobnyho brzy objevi.. nebo nekdo z Vas bude prodavat.. kdyby bylo jaro tak sem ji vzal hned.. tak do jara mam nad cim premyslet a hledat..
Je tam už nějakej pátek. Přemýšlel jsem o ní...
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Když to vezmeš čistě technicky bez estetického hlediska,tak je to dobře,ten dotyčný nenavrtal skelet karoserie,ale jeho výměnou část,čili v případě koroze zahodí jen blatník.Ale jinak souhlasím-docela haluzzelvotron píše:
Ježíši ta anténa , to snad ani nemůže bejt pravda, že já eště spim....
Today...tomorrow.....TOGLIATTI!!!
Vždyť jsem ti to říkal, moulo... takovej skvost tam nechat ležet!!!Igithegreat píše:Tak si predstavte ze sem tam dnes sel s mechanikem a uz je v prdeli nak sem to s praci nevychytal driv.. no skoda.. snad se neco podobnyho brzy objevi.. nebo nekdo z Vas bude prodavat.. kdyby bylo jaro tak sem ji vzal hned.. tak do jara mam nad cim premyslet a hledat..
Doufám, že se tu registne aspoň její nový majitel
Dodge Avenger 2.0 VVT
Fuj, takže to nebyla noční můra?
No já si spíš myslim, že se někomu nechtělo vést kabel od antény na střechu, ale proč tam aspoň nedali normální anténu s nastavitelným směrem prutu a ne tuhle střešní. Je to zvěrstvo největšího kalibru, to si měl na tu kapotu rovnou přidělat i to rádio , nebo dát zpětný zrcátka na zadní dveře.
Mimochodem, nemá to na rok 2003 nějakou divnej přístrojovej štít?
No já si spíš myslim, že se někomu nechtělo vést kabel od antény na střechu, ale proč tam aspoň nedali normální anténu s nastavitelným směrem prutu a ne tuhle střešní. Je to zvěrstvo největšího kalibru, to si měl na tu kapotu rovnou přidělat i to rádio , nebo dát zpětný zrcátka na zadní dveře.
Mimochodem, nemá to na rok 2003 nějakou divnej přístrojovej štít?
-
Digipočítadlo by mi nebylo divný kdyby bylo v novějším typu přístrojovýho štítu, ale tohle je ten starší typ, ale s digipočítadlem, dost zvláštní kombinace, a ještě mi tam trochu nepasuje ten plast pod čelním oknem, 2003 by měla mít už ten novší, možná.
Ivo: ty barvy a jejich názvy bych u desítkový řady bral s rezervou, zvlášť na fotce, třeba tyhle dvě auta mají ve skutečnosti celkem odlišnou barvu : http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=82015#82015
Ivo: ty barvy a jejich názvy bych u desítkový řady bral s rezervou, zvlášť na fotce, třeba tyhle dvě auta mají ve skutečnosti celkem odlišnou barvu : http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=82015#82015
No já mám r.v. 2003 a opravdu přístrojovku mám jinou i ten plast pod čelním sklem. Taky to nemá posilovač a mně tehdy při prodeji tvrdili, že se bez posilovače již nedělají (ale beru, že to mohlo být jen oblbování zákazníka, protože já chtěl ladu bez posilovače).zelvotron píše:Digipočítadlo by mi nebylo divný kdyby bylo v novějším typu přístrojovýho štítu, ale tohle je ten starší typ, ale s digipočítadlem, dost zvláštní kombinace, a ještě mi tam trochu nepasuje ten plast pod čelním oknem, 2003 by měla mít už ten novší, možná.
J.
a neplati stejne jako u klasiky ze co kus to original? voloda mel v jedne ruce flasku a v druhe nakej dil. myslite ze se mu chtelo ten dil odlozit a jit nekam pro druhej? lup to tam. vsak vono to nak fungovat bude
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Posilovač byl u nás k mání až se šestnáctistovkou, si myslím,tj. někdy koncem roku 2004.JakubN píše:No já mám r.v. 2003 a opravdu přístrojovku mám jinou i ten plast pod čelním sklem. Taky to nemá posilovač a mně tehdy při prodeji tvrdili, že se bez posilovače již nedělají (ale beru, že to mohlo být jen oblbování zákazníka, protože já chtěl ladu bez posilovače).
J.
No v manuálu u některejch věcí mají poznámku: *) dle kompletace vozidla ,dycky sem si pod tim představoval něco podobnýhoMaysner píše:a neplati stejne jako u klasiky ze co kus to original? voloda mel v jedne ruce flasku a v druhe nakej dil. myslite ze se mu chtelo ten dil odlozit a jit nekam pro druhej? lup to tam. vsak vono to nak fungovat bude
-