Čím přilepit na sklo kov
Moderátor: Moderátoři
-
Čím přilepit na sklo kov
Ahoj, kdo máte prosím zkušenost s lepením kovového zajišťovače na vyklápěcí trojúhelníkové sklo v předních dveří? Resp. neřešilo se, např. jakým lepidlem lepit, již v této diskusi někdy v minulosti?
Díky, Tom
Díky, Tom
Asi nejlepší bude zajít někam do autoskla a nechat si to přilepit. To většinou funguje.
Já osobně vyzkoušel: Vteřinovka Loctite-vydržela 3dny, sada na lepení zpětných zrcátek na čelní skla-vydrželo 14dní, 2složkový epoxid-vydrželo 1měsíc.
Já osobně vyzkoušel: Vteřinovka Loctite-vydržela 3dny, sada na lepení zpětných zrcátek na čelní skla-vydrželo 14dní, 2složkový epoxid-vydrželo 1měsíc.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
parkrat se to tu řešilo tak zkus hledat http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rojuhelnik třeba tady
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
Já jsem použíl jistej dvousložkový epoxidový loctite na lepení kombinace sklo-kov, který zároveň snáší i vysší teploty. Sklo jsem pečlivě očistil, lehce zdrsnil v místě lepení starým brysným kamenem do vrtačky a namazal kličku lepidlem a nechal jsem jí v bytě na topení ve vodorovný poloze vytvrdnout.
Za dva roky, co to mám na autě, mi odpadla jen jedna na jedný straně asi 2 měsíce po prvním lepení.
Za dva roky, co to mám na autě, mi odpadla jen jedna na jedný straně asi 2 měsíce po prvním lepení.
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, safra, tohle je vlastně asi ten pravej důvod....povrch skla stárne...mikrotrhliny......proto se taky staré sklo nedá pořádně uříznout, vždycky to rupne někde jinde než máfakír píše:.......že to nemá smysl lepit že to drží pouze na novejch sklech ale ne na starym skle.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
-
Já ten jeden "sichr" plech polepený gumou co se vkládá na rám dveří mám ale není to ono, trochu mi tam na těch dveřích vadí. Ale i když bych si na něj zvyknul, tak mi jde spíš jen o to vyřešit technický problém a mít radost že se mi ho nakonec podařilo vyřešit po technologický stránce. Ale ani když sem to lepil při letních teplotách lepidlem Loctite sklo-kov tak to jaksi víc než týden nedrželo...
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
U mě to vyřešila okna 2105
A pokoušel jsem se to sklo navrtat, ale puklo mi, páč jsem jelito Na druhý už jsem neměl náladu. Kličky mám navrtaný, vrták na sklo taky, ale vrtat to v ruce nikomu nedoporučuju - a když, tak ne vrtačkou za 300 Kč
A pokoušel jsem se to sklo navrtat, ale puklo mi, páč jsem jelito Na druhý už jsem neměl náladu. Kličky mám navrtaný, vrták na sklo taky, ale vrtat to v ruce nikomu nedoporučuju - a když, tak ne vrtačkou za 300 Kč
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Myslím, že tomu spoji dost vadí sluníčko. Dle mých zkušeností jak z polského fiata tak z lady je dobrý to zvenku přelepit kulatou samolepkou. Originální lepení pak vydrží mnohem déle.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red