Naviják - Ako Pat a Mat naviják montovali ...
Moderátor: Moderátoři
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Naviják - Ako Pat a Mat naviják montovali ...
Montáž navijáku, deň prvý:
No čo, každý raz začínal s úpravami, takže aj my : Pat (Paťo) a Mat (Majo) Ale určite radi oceníme každý konštruktívny postreh, prípadne radu.
No čo, každý raz začínal s úpravami, takže aj my : Pat (Paťo) a Mat (Majo) Ale určite radi oceníme každý konštruktívny postreh, prípadne radu.
Naposledy upravil(a) Paťo Zvolen dne stř říj 14, 2009 08:06, celkem upraveno 2 x.
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Kto je Pat a kto je Mat
[ Komentář přidal: Majo: út listopad 13, 2007 20:14 ]
na Slovensku to chodilo pod oznacenim "A je to"
[ Komentář přidal: Marek: út listopad 13, 2007 20:58 ]
Ja ten seriál poznám, ja chcem vedieť, že či si Pat alebo Mat
[ Komentář přidal: Majo: út listopad 13, 2007 20:14 ]
na Slovensku to chodilo pod oznacenim "A je to"
[ Komentář přidal: Marek: út listopad 13, 2007 20:58 ]
Ja ten seriál poznám, ja chcem vedieť, že či si Pat alebo Mat
Naposledy upravil(a) Marek89 dne úte lis 13, 2007 20:58, celkem upraveno 3 x.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
na obrázku č.3 http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &start=165 čo som dával je tak riešený zadný rám
Lada 2105 1300 LPG
r.v.1986
r.v.1986
to chapeme, ale pred navijak musia ist rolne, teda tam nemoze byt nic odklopne.
A kedze nechceme provokovat, osadime tam origo naraznik a nic nebude presahovat "originalny" obrys vozidla a policajti nas nemozu glbat...
A kedze nechceme provokovat, osadime tam origo naraznik a nic nebude presahovat "originalny" obrys vozidla a policajti nas nemozu glbat...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Chce to pevnostni narazník, jinak to nebude pořadný off
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
uvidime. Vo v2.0 uz aj take vylepsenie bude(na mojej Nive). Uz ma nebavi furt naraznik vystierat, vlastne uz je aj puknuty(a to ma Niva este relativne pevnostne narazniky uz od vyroby, plastakov by som uz bol znicil niekolko sad)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Part II:
Zhrnutie terajsej prace:
Vyrezali sme z predneho cela(v podstate plechy, ktore sme aj tak chceli opravovat/vyvarat), koli zapusteniu navijaka, aj ked ani neviem ako som Pata nahovoril - asi ho presvedcili cisla - keby sme navijak opreli o celo bez zapustenia, museli by sme naraznik posunut dopredu asi o 5cm oproti normalu. Teraz sa nam to podarilo tak paradne, ze nie ze sme ho neposuvali do von, ale este sme ho dali o 2,5cm blizsie ku karoserii nez bol povodne! Z naraznika akurat vystupuje rolna aj to nie cela, cize najazdovy uhol sa este zlepsil.Montaz je skoro hotova, zostava dorobit ovladanie(do mot.priestoru), dovarit uchyty na sekle a uchyt na hak, pripadne este 2 vyztuhy od napravnice, aby to bolo odolnejsie na pacenie. Predok uz takto ztuhol a spekulacie ze to vytrhne su neopodstatnene, povodny nivacky ram sme vyztuzili pasovinou, Niva na tom moze hoci aj visiet na strome. Pokracovanie, zas ked bude cas
Zhrnutie terajsej prace:
Vyrezali sme z predneho cela(v podstate plechy, ktore sme aj tak chceli opravovat/vyvarat), koli zapusteniu navijaka, aj ked ani neviem ako som Pata nahovoril - asi ho presvedcili cisla - keby sme navijak opreli o celo bez zapustenia, museli by sme naraznik posunut dopredu asi o 5cm oproti normalu. Teraz sa nam to podarilo tak paradne, ze nie ze sme ho neposuvali do von, ale este sme ho dali o 2,5cm blizsie ku karoserii nez bol povodne! Z naraznika akurat vystupuje rolna aj to nie cela, cize najazdovy uhol sa este zlepsil.Montaz je skoro hotova, zostava dorobit ovladanie(do mot.priestoru), dovarit uchyty na sekle a uchyt na hak, pripadne este 2 vyztuhy od napravnice, aby to bolo odolnejsie na pacenie. Predok uz takto ztuhol a spekulacie ze to vytrhne su neopodstatnene, povodny nivacky ram sme vyztuzili pasovinou, Niva na tom moze hoci aj visiet na strome. Pokracovanie, zas ked bude cas
Finito
Tak sme skusali tahat - mna, mam len 1500 kil a nejak som nevedel zapadnut, tak sme nasli aspon taky kopcek a testovali. Pato ma tahal aj ked som mal zatiahnutu rucku (a podotykam ze mi na nej auto v tom svahu stalo, takze drzi perfektne).
Nic sa nevytrhlo, nie su ziadne straty na autach ani na zivotoch :smt033
Ako najslabsia cast celej sustavy sa ukazali cinske rolne
Tak sme skusali tahat - mna, mam len 1500 kil a nejak som nevedel zapadnut, tak sme nasli aspon taky kopcek a testovali. Pato ma tahal aj ked som mal zatiahnutu rucku (a podotykam ze mi na nej auto v tom svahu stalo, takze drzi perfektne).
Nic sa nevytrhlo, nie su ziadne straty na autach ani na zivotoch :smt033
Ako najslabsia cast celej sustavy sa ukazali cinske rolne
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ach, chlapcí se zas vyblbli
Fuuuj...sníh...
Fuuuj...sníh...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
jáá chci takýýýý
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště