Přesně teď jsi na to kápl. Toto je naprosto zbytečné plácání, které sem nepatří ... a když si vše řádně přečteš, tak přijdeš na to, že jsi toto plácání začal ty. Otázka zněla " montáž 5q z fiata" ... proto se zamysli nad svojí odpovědí "5q ti je na rit ...". Nechci do nikoho rejpat, ale celá tato debata se strhla po tomto tvém krátkém příspěvku. Proto by si každý měl rozmyslet, co napíše. Kdyby se Michal chtěl zeptat, jestli se 5q vyplatí, jistě by to udělal.Marosqo píše:.... ale zbyticne sa tu snazit niekomu poradit ,ak za kazdu radu tu len kady kazdeho kamenujete ...
........... a ja svoj nazor nenutim ,ale mal som aj ja take plany ako ma michal ,ale po case ma presli a som ich neuskutocnil ,lebo boli zbytocne a tak cem len poradit ,ale zase sa tu bavime onicom a spinime michalovi topic ,aj ked sa pytal nieco uuplne ine ...poprosim dalsie taketo namietky ak niekto ma ,tak nech mi pise do SZ
Já s Ladou najezdím cca 2000Km ročně a stejně 5q vždy budu hodnotit jako velké plus. Lada je pro mne koníček, normálně jezdím s jinými auty a přesto se stavím za 5q ... proto v tomto topiku nemají osobní názory co dělat - jsme v technické sekci, nikoli v "Poklábosme".
Tímto se omlouvám moderátorům - klidně mi napařte bludišťáka.
[ Komentář přidal: Luděk Musil: st listopad 14, 2007 09:55 ]
Spíš to pročistím. L.