Moderátor: Moderátoři
Chlape ty sa uvedom lebo trepes voloviny. 5q robi zo zigula normalne auto.Marosqo píše:5q ti je na rit ...jazdis casto na dlhsie cesty ? + spotreba sa ti zmensi ,ale ak ti ide o spotrebu ,tak predaj zigulziga neni auto o spotrebe ale o zabave8)
mal som moznost jazdit po meste aj s 5q a 4q + 5q je lepsi mimo mesto ,v metse som ho skoro nedaval ,ale ziadny iny efekt tam nevidim ,troska znizi spotrebu lebo mimo mesta motor tolko netoci pri vyssich rychlostiach a to je zanedbatelne ,+ zo zigula nikdy nebude autoTrevor píše:Chlape ty sa uvedom lebo trepes voloviny. 5q robi zo zigula normalne auto.Marosqo píše:5q ti je na rit ...jazdis casto na dlhsie cesty ? + spotreba sa ti zmensi ,ale ak ti ide o spotrebu ,tak predaj zigulziga neni auto o spotrebe ale o zabave8)
Inak z fiata sa mysli z talianskeho alebo z polskeho lebo to znacne meni situaciu
nejde ani tak o snížení spotreby..ale o to že pokud někde sezenu motor 1.7...tak ho vyměnim za moji 1.2..a přeci jen 1.7 se 4q....Marosqo píše:5q ti je na rit ...jazdis casto na dlhsie cesty ? + spotreba sa ti zmensi ,ale ak ti ide o spotrebu ,tak predaj zigulziga neni auto o spotrebe ale o zabave8)
čmelák píše:ja mam 1,7 a 4q a co? mal som dokonc aj 5q z toho FSO poloneze ci jaka to bola rit a poviem ti ze taka prevodovka ti je na dve veci na hovno a a nic ked ides 4ke rychlostou v a das patku ze vau kolko to este pojde a vysledok bude v+15 a pri max otackach motora![]()
a nemysli si ze ta 1,7 ta nejako vytrhne aby to aspon trochu islo musis to dobre sprevodovat
Jak vazne se da brat nazor nekoho, kdo muze oficilane jezdit autem 1 rok? Kolik si toho se zigulem najel po meste a kolik mimo mesto? Kolik si s nim najel vubec? Kolik si najezdil s jinymi auty? Odhaduju ze to zadne velke sumy nebudou. Jedine co na aute ted dokazes poznat je spotreba a jak "moc to jede", cemuz odpovida tve argumentovani maximalni rychlosti. Dej si 4-kvalt, jezdi s nim par let, pak si dej 5-kvalt a jezdi s nim par let. Pis si spotrebu a pak mudruj. Sedni do VAZu a dej si tak 250 km po dalnici se 4-kvaltem a pak to same s 5-kvaltem. Vubec si dej takovych 150 km dlouho cestu v obou variantach. Hadam, ze dal jak 15 km za mesto si jeste nevyjel, ze?Marosqo píše: mal som moznost jazdit po meste aj s 5q a 4q + 5q je lepsi mimo mesto ,v metse som ho skoro nedaval ,ale ziadny iny efekt tam nevidim ,troska znizi spotrebu lebo mimo mesta motor tolko netoci pri vyssich rychlostiach a to je zanedbatelne ,+ zo zigula nikdy nebude autosi uvedomte ,ze era zigulov uz zkoncila ,mat zigula ,tak uz jedine ako hracku a hobby ,ako normalne auto ,je to na rit
ale budis ,nech si kazdy dava do auta co ce ,podlam na je to zbitocne ,hlavne na 2101 ,ktora je so 4q dost ziva ,ale na rychlosti a ako bezec na dlhe trate to nieje a ani nebude ... a postupom casu si to tu uvedomuje coraz viac ludi a nakupuje auta a ziguly ma uz len ako hracky
ale uzz fest ot